• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Andronic Iulian
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Andronic Iulian

Dr. Andronic Iulian medic specialist obstetrica ginecologie, Spitalul Orasenesc "Regele Carol I" Costesti, Arges.

Dr. Andronic Iulian medic specialist obstetrica ginecologie, Spitalul Orasenesc "Regele Carol I" Costesti, Arges.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul Orasenesc "Regele Carol I" Costesti, Arges

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0248.673.550 / 0730.109.410

Opinii utilizatori

Nastere normala
De Diaconu Mariana Laura pe 01 Iulie 2017

Mulțumiri domnului doctor Iulian Andronic ,un medic de excepție nu ma pot exprima in cuvinte,am născut o fetita de nota 10,domnul doctor a fost lângă mine tot timpul,travaliul a fost ușor și nașterea nu a durat mai mult de 10 minute,Multumesc ca încă mai exista asemenea doctori ca dumnealui cu un devotament și suflet de aur...Va recomand din inima acest medic .

Dr. Andronic Iulian
De MARIA pe 06 Ianuarie 2014

Am auzit ca este un doctor foarte bun. Voi ce puteti sa-mi spuneti? Astept pareri pentru ca vreau sa merg la dansul fiindca sunt insarcinata in 5 saptamani.

Dr. Andronic Iulian
De ANCA pe 08 Aprilie 2013

Este un medic foarte bun, sper sa nu se schimbe, sa nu se molipseasca de virusul acela din spital, de goana dupa bani, avand in vedere ca este mai nou venit in Sp Judetean. Am nascut cu dumnealui si am fost foarte multumita.

Medic de exceptie
De Cristina pe 08 Februarie 2013

Dr. Andronic este un medic cum rar mai gasesti, foarte bland, optimist si foarte sigur pe el. Il recomand tuturor, este in fiecare zi la Spitalul Judetean, etaj 3.

Medic perfect
De Maria pe 28 Septembrie 2012

Dr. Andronic este medicul ideal, este un calmant chiar persoana dansului, este optimist, te incurajeaza de fiecare data, iti vorbeste foarte frumos, are tot ce ii trebuie unei paciente. Il recomand cu incredere tuturor.

Dr. Andronic Iulian
De Rosu Alexandru pe 15 Februarie 2012

Este un dr. foarte bun. Il recomand cu multa incredere.

Contact Dr. Andronic Iulian

Adresa

Industrie, 9, Arges, Costesti

Telefon 0248.673.550 / 0730.109.410
Site www.spitalregelecarol.ro
Email spitalcostesti@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.