• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Andronescu Lara
37 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Andronescu Lara

Dr. Andronescu Lara medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Andronescu Lara medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Life Memorial Hospital

Opinii utilizatori

Foarte aglomerata și expeditiva
De Bianca pe 26 Februarie 2018

Din păcate, deși experiența mea inițială cu d-na doctor a fost foarte bună, cu timpul, am constatat ca în timpul consultațiilor foarte scurte și destul de costisitoare nu apuc sa obțin informațile de care am nevoie. A fost o situație in care mi s a scris o rețeta incompleta și nu nu mi s a răspuns la sms când am vrut sa cer lămuriri și am urmat un tratament hormonal de fertilizare incomplet. În alta situație am cerut o consultație în regim de urgență, mi s a spus ca se poate, apoi nu mi se mai răspuns la telefon.
Pentru intervențiile punctuale a fost ok, pt tratamentele mai îndelungate, colaborarea cu d-na doctor a fost destul de dificila.

Nu recomand!!!!
De Stefania pe 06 Ianuarie 2018

Am fost la urgente la Regina Maria si am dat peste aceasta doctora care era foarte iritată de cand am intrat in cabinet. Sunt însărcinată si am fost tratată foarte urat si brutal de aceasta doctora care a dorit sa-mi introducă in vagin despartitorul de unica folosință pentru consult, moment in care m-a durut foarte tare si am țipat sa-l scoată, dupa care m-a vazut ecografic pe burtica. Mi-a spus ca ea nu considera ca am o urgenta si ca nu trebuia sa ma duc la spital. Mi-a prescris o rețeta in 2 min, dupa care am plecat. Sper sa nu ma mai întâlnesc cu aceasta doctora!!!

Profesionalism-Încredere-Dedicare=Dr. Andronescu Lara
De Lucian și Florentina pe 27 Iunie 2017

RECOMAND!!!
Dr. Andronescu Lara- doctor, OM, profesionistă, sufletistă, prietenoasă, răbdătoare, energică, pozitivă și tot ce este mai frumos. Indiferent de oră raspunde la email-uri sau telefon.
Ne pregătim de a doua naștere alături de doamna doctor. Mulțumim Bunului Dumnezeu că ne-a oferit un așa medic.
RESPECT Doamna Andronescu!

un medic foarte bun - un OM deosebit
De Aaadrianaaa pe 04 Ianuarie 2017

arata ca o adolescenta - tanara - frumoasa - poate de aici neincrederea unora. e un medic dedicat, are rabdare, asculta ce ii spui, se implica, e energica, are pareri, lupta alaturi de pacienta si inainteaza odata cu ea in scopul urmarit - e primul medic care imi ingrijeste trupul si imi unge sufletul cu felul ei de a fi. m-a ascultat intotdeauna cu rabdare, a corelat toate informatiile obtinute, m-a primit la ore tarzii cu urgente, mi-a facut injectii cand asistentele nu au vrut sa imi faca (le era frica de reactii adverse si protocolul le permitea sa nu se implice), a luptat alaturi de mine intr-o cauza in care nici eu nu prea mai credeam si a fost optimista, realista si activa. e un OM echilibrat, cu o forta de munca extraordinar de mare, si se vede ca ii place ceea ce face. eu una o consider un inger pazitor si luptator in acelasi timp. e primul medic intalnit de mine atat de implicat in ceea ce face. e un om bland si bun. nu are nevoie de recomandari. are paciente peste puterea ei de a le primi, si totusi face cumva si le vede, le indruma, consulta, MUNCESTE pe branci. eu m-am bucurat ca am cunoscut-o ca OM - este un om extraordinar.

Un medic exceptional
De Petra pe 12 Decembrie 2016

Dna Dr. Lara Andronescu este omul fara de care nu as fi putut ramane insarcinata. Cu ajutorul dansei am reusit sa fim binecuvantati cu o sarcina gemelara. Este o profesionista, un medic foarte bine pregatit si informat, care stie sa aleaga pasii cei mai potriviti in functie de situatie. Dna Dr. Imi urmareste sarcina si am incredere totala ca va lua deciziile cele mai bune pentru noi. In medic extrem de deschis la minte, cum nu am mai intalnit!

un doctor extraordinar
De Lorelei pe 10 Noiembrie 2016

Am cautat mult pana sa gasesc un doctor cu care sa ma simt comfortabila si sa imi dea incredere. Incerc sa raman insarcinata si am ales sa apelez la dna Andronescu la recomadarile altor cupluri care au fost incantati de dansa si au avut rezultate. Toate interactiunile sunt asa cum ar trebui sa fie o consultatie normala: sa ti se explice ce urmeaza sa se intample, ce optiuni ai si apoi sa te consulti si sa iei decizia cea mai buna pentru pacient , impreuna cu acesta. Propune tratamente de ultima generatie despre care nu prea gasesc info pe siteurile romanesti ci doar pe forumuri din afara. Sotul meu a urmat un tratament recomandat de dns doctor si rezultatele sunt excelente. Vreau doar sa mentionez una din interactiuni legata de analiza de trompe pe care am facut tot cu dansa. Eram foarte speriata de toata procedura pentru ca citisem si discutsem cu alte femei despre aceasta si feedback-ul primit a afost ca e o analiza horror. Insa modul cum s-a purtat dna doctor, delicatetea dansei si a modului cum a manevrat toata procedura, faptul ca mi-a explicat fiecare pas si ca m-a intrebat constant cum ma simt, daca ma doare etc. a facut toata experienta mult mai usoara si mai suportabila decat ma asteptam. Pot sa zic ca durerile prin care ma asteptam sa trec au fost aproape inexistente, am simtit doar un mic discomfort si atat.

Eu sunt foarte incantata si am recomandat-o prietenelor mele. Cred foarte mult ca in orice interactiune trebuie sa existe o chimie speciala si e foarte important ca fiecare dintre noi sa gaseaca doctorul perfect potrivit pentru el, cu care poate sa construiasca o relatie.

Un dr si om bun
De Gabi pe 07 Noiembrie 2016

Cred ca deja in acest moment doamna dr Andronescu nu ar mai avea nevoie de recomandare la cat de aglomerat este programul ei, dar totusi am simtit nevoia sa mentionez ca nu numai ca e un dr bun, care ia toate aspectele in considerare in tratarea pacientelor, dar este totodata om bun, care incearca sa acomodeze nevoile tuturor, in pofida timpului sau liber limitat. Mergeti fara rezerve la consultatii si vorbiti deschis cu dansa si va va raspunde in acelasi mod.

Dr. Lara Andronescu
De Iuliana pe 03 Noiembrie 2016

Buna,
Imi scriu parerea pe acest forum deoarece cred ca este important ca atunci cand dorim sa mergem la un medic, sa ne informam intai. Si informatiile cele mai valoroase sunt parerile celor care au avut de-a face cu un medic. Si eu am citit parerile celorlalti inainte sa ma programez la Dr. Andronescu. Am ramas placut impresionată de acest medic. M-a ascultat si mi-a raspuns la toate intrebarile, tinand cont ca eram ultima ei pacienta din ziua respectiva. Mi-a dat numarul de telefon de la prima consultatie si m-a incurajat sa o sun daca am vreo nelamurire. Eram foarte stresata pentru ca am pierdut doua sarcini si imi doream enorm sa imi spuna ca va fi bine. Mi-a explicat care sunt etapele, cum si cand vor fi urmatoarele consultatii si mo-a spus ca o sa fie foarte bine, iar totul decurge perfect. Este un medic exceptional!!!

Buna
De Andreea pe 28 Octombrie 2016

Știți cumva dacă dna dr mai profesează și la alt spital în afară de regina maria?

Este un super medic
De Anamaria85 pe 13 Octombrie 2016

Desi este tanara, este foarte bine pregatita, este mereu disponibila, daca ai vreo urgenta te cheama dupa program sa te vada, iti da numarul de telefon si o poti intreba orice. Si doua prietene au nascut cu ea si au fost si ele foarte multumite.

Contact Dr. Andronescu Lara

Adresa

Calea Grivitei, 365, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.memorialhospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.