• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ancar Carmen Mihaela
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Ancar Carmen Mihaela

Dr. Ancar Carmen Mihaela medic specialist neonatologie.

Dr. Ancar Carmen Mihaela medic specialist neonatologie.

neonatologie

sectia obstetrica - ginecologie si neonatologie

Spitalul Clinic Cfr 2

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.316.25.23 / 021.316.25.31 / 021.316.25.32 / 021.316.25.33

Opinii utilizatori

Dr. Ancar Carmen Mihaela
De Sara pe 08 Decembrie 2010

Pentru mine, dr. Ancar, reprezinta persoana careia ii datorez, dupa Dumnezeu, viata fetitei mele. 5 stele sunt putine pentru a i le acorda. Eu ii raman vesnic recunoscatoare pentru profesionalismul de care a dat dovada in cazul meu.

Dr. Ancar Carmen Mihaela
De Eu pe 12 August 2010

Multumesc pentru sfaturi si timpul acordat.

Dr. Ancar Carmen Mihaela
De Oana pe 17 Mai 2010

Nu merita stele, merita ani grei dupa grati pt. ca mi-a omorat copilul. Feriti-va de ea.

Cel mai dezinteresat medic neonatolog din Bucuresti
De Laura pe 11 Mai 2010

Nu cred ca merita nici o stea pentru a aprecia munca, eficienta si restul. Am avut o experienta nefasta cu acest medic, astfel incat nu pot avea cuvinte de lauda la adresa acestuia. Odata ce micuta a venit pe lume, a fost preluata de doamna doctor Ancar pentru a-i fi efectuate toate masuratorile, insa cat am stat in spital nu a venit niciodata la patul meu sa imi spuna macar doua cuvinte despre copil deci, nici nu am cunoscut-o cine era. La externare a fost alt medic si abia atunci am aflat de fapt cate ceva despre micuta in fine, banii i-am dat asistentei crezand ca ea era medicul copilului, iar la externare am aflat numele medicului care a operat in fisa copilului externandu-ma cu prognostic bun (asa au spus cei din spital) atat eu cat si copilul, la nici 24 de ore m-am reintors dupa ce am facut depresia post-partum iar in garda era, culmea, medicul Ancar. Nu stiam cine este pt ca nu o vazusem niciodata dar mi-am amintit de fisa copilului si deci, surpriza, dar cu o nonsalanta debordanta, dupa 2 ore de asteptare pe holurile spitalului (era 25 decembrie - Craciunul la romani, ea sarbatorindu-l in spital alaturi de sot si de copil), a iesit tipand la mine si spunandu-mi ca nu mai reprezint o prioritate pentru ea atata timp cat m-am externat. A fost culmea tupeului, eu eram darmata, nedormita, plansa, distrusa pe romaneste, iar copilul asemenea acasa (din cauza incompetentei acestui medic care nu a putut efectua o evaluare de rutina la nastere si nici pe perioada spitalizarii), iar pe ea o deranjasem in noaptea de Craciun, pt ca am avut tupeul sa ii pun o intebare. Cum pot sa recomand acest medic? Ce suflet poate sa aiba o asemenea persona pt a ajunge medic neonatolog?Probabil a ales aceasta optiune la rezidentiat pt ca stia ca ii va aduce beneficii banesti si doar atat in rest no comment. Sper sa aiba parte vreodata de acelasi tratament, sper sa existe dreptate.

Dr. Ancar Carmen Mihaela
De Monica pe 04 Mai 2010

Super.

Contact Dr. Ancar Carmen Mihaela

Adresa

Bulevardul Marasti, 63, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.316.25.23 / 021.316.25.31 / 021.316.25.32 / 021.316.25.33
Site www.spitalulcliniccf2.ro
Email contact@spitalcf2.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.