• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Anca Alexandru Florin
34 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Anca Alexandru Florin

Dr. Anca Alexandru Florin medic primar, doctor in stiinte medicale, competenta in colposcopie si menopauza.

Dr. Anca Alexandru Florin medic primar, doctor in stiinte medicale, competenta in colposcopie si menopauza.

competenta in colposcopie si menopauza

sectia clinica obstetrica - ginecologie II

Spitalul Universitar Bucuresti

Opinii utilizatori

Cel mai bun DOCTOR
De Matzakitty89 pe 01 Decembrie 2018

Este cel mai cald, cel mai calm, cel mai intelegator medic pe care l-am intalnit. trateaza pacientii cu foarte mult respect si iti explica si de 100 de ori daca este nevoie un anmit lucru.

profesionist desavarsit
De Alina pe 12 Martie 2018

Buna,
Vreau sa va impartasesc opinia mea. Am ajuns la dl doctor la recomandarea unei prietene extrem de incantata de dansul. Este un om f cald si bland, un profesionist desavarsit, raspunde la toate intrebarile, iti explica mai mult decat trebuie sa stii, este meticulos, insa trateaza sarcina ca pe o boala din pacate. Il recomand sincer pt femeile care au sarcini cu probleme, sunt convinsa ca va face totul sa va duca la bun sfarsit, dar numai cu nastere prin cezariana!!! Daca esti sanatoasa Si vrei sa nasti natural, alege un doc care este dispus sa te sustina pt NN , dansul este mult prea ocupat pt asta, plus ca nu veinavea nevoie de toate tratamentele preventive pe care dansul le prescrie. Deci atentie, cu dl doctor Anca nu se naste natural din cate am vazut! Sarcini usoare si frumoase! Sanatate!

Mana Lui Dumnezeu
De Daniel pe 10 Martie 2018

Până să ajung la dânsul am fost la cei mai "buni doctori din Romania" ....soția mea are lipsa factoru 8( nu se cuaguleaza sângele)și cateva, probleme mai delicate, toți nu nea-au dat nici o șansă, chiar uni nici soției gen Dr. Radu Vladareanu un doctor chipurile "BUN" , am cheltuit peste 10mii de euro cu așa zisi doctori de vedete ... Am ajuns la momentul in care nu mai aveam de unde, așa că ne-am retras la braila, aici șeful sectiei domnul Dr. Coltofeanu nea spus k nu poate să o opereze că riscă să moară amandoi, așa că nea trimis la Domnul Profesor Conferențiar Doctor Anca, aveți cuvântul meu când l-am cunoscut am avut senzația că orice este posibil chiar și atunci când ești sigur că nimic nu mai este, cu o calmitate extraordinară,blandete, bunătate care se citește pe chipul dansului nea redat speranța, in clipa când i-am înmânat dosarul destul de gros soția a fost internată în acea secunda( septembrie 2014).... După 2 săptămâni de analize și investigații eu dormind in mașina și pe scaune( ceea ce nu regret nici o clipa din viața) Dânsul mia dat o familie, un băiat de 3 kg și o sotie ce trecuse printr-o cezariana + conizatie, acest Doctor nu ai cum sa ii mulțumești îndeajuns , doar sa ii dorim să mai trăiască 100 de ani pentru a mai învață macar 10 să ajungă ca și dansu. Multumim Domnu Doctor Profesor Conferențiar Anca și echipei sale de profesioniști .... RESPECT

Dr Conf Anca Florin
De Soare pe 21 Septembrie 2017

Multumesc lui Dumnezeu ca l am cunoscut pe dl dr Anca, fara el , baietelul meu nu ar fi existat, dupa ce alti medici cu experienta de la Giulesti mi-au spus ca este sarcina optita din evolutie si ca trebuie sa primesc niste pastile ca sa elimin sarcina, ulterior o sarcina cu multe probleme pe care a gestionat-o incredibil, si sa nu mai vorbesc despre caracterul dansului..jos palaria!! M-a sustinut , m-a ascultat si mi-a vorbit ca de la tata la fiica... foarte bland si rabdator ! Am avut diabet, trombofilie,tensiune, copil gigant, col foarte scurt si era incredibil ca doar din niste simple ananalize de sange deja imi spunea ce problema dezvolt, iar la analize detaliate exact asa iesea. Mi-a tratat pneumonia facuta in sarcina si ulcerul , fara sa afecteze copilul, iar ceilalti medici ma lasau sa ma chinui (precizez ca am doi copii) si plus ca primul copil l am nascut natural cu alt medic , natural, iar al doilea prin cezariana cu dl dr Anca, si ma credeti sau nu dar recuperarea din cezariana a fost mai simpla si mai rapida decat nasterea naturala! Este un geniu din punctul meu de vedere!

Dr.conf.Anca Alexandru Florin
De Bunea Simona pe 12 Noiembrie 2015

Eu am nascut acum 2 luni....După o sarcina cu complicații încă de la 7 sapt stat Numai prin spitale...în urma analizelor ecografelor. ..fii d la zi cu ce trebuie medicul la care am fost eu nu mi a descoperit o j fete urata cu câte mă confrunt și acum...daca nu as fi ajuns pe mâinile domnului conferențiar astăzi nici eu nici bebelusul meu nu am fi fost. ...VA MULȚUMESC DIN SUFLET ....așa cum spun mai jos și alte paciente de ale dumneavoastră ...și mie mi ați fost ca un tata....mai rar astfel de persoană. . Cu siguranță o sa vin la dumneavoastră și cu următoarea sarcină

Medic foarte bun
De Ion Alexandra pe 12 Februarie 2015

Recomand acest doctor, m-a ajutat enorm, mi-a preluat cazul pe ultima suta de metri de la o doctorita tanara si cam incompetenta de la Finaltropia si m-a ajutat sa aduc pe lume un bebe sanatos si voios de 3,550 kg.


Este bland si bun si raspunde la orice intrebare, nelamurire. Calmul dansului m-a ajutat enorm. Cand intr-o dimineata venita la verificarea de rutina, mai aveam putin si nasteam, dansul si-a dat seama de situatie si a rezolvat totul impecabil.

Nota 10, daca o sa mai am un bebe tot la dansul ma duc.

Doctor de nota 11
De Mary pe 01 Iunie 2014

Am nascut cu acest Om minunat in 2009 o fetita sanatoasa dupa o sarcina dificila. Am avut trombofilie, hipertensiune si iminenta de avort de 2 ori. Este un dr minunat, comunica foarte bine, mie mi-a lasat impresia ca a fost ca un tata. Iti raspunde la orice intrebare, dc il suni si nu poate raspunde pe moment te suna dansul. Este un dr. ideal pentru cazurile grele.

A dus o sarcina la bun sfarsit cu o pacienta care in luna 3 de sarcina a facut AVC tranzitoriu. Am o prietena care s-a chinuit 10 ani sa faca copii dupa ce avusese 2 operatii, una de extirpare a unui ovar.

A incercat si fertilizare in vitro, dar nu a putut sa ramana insarcinata pana nu a ajuns la acest dr. Singurul dezavantaj este ca face cezariene pt ca are foarte multe paciente cu probleme.

Onorariul la operatie este in functie de fiecare. Eu i-am dat la 2 zile dupa ce am nascut si a fost ok. A venit la vizita in fiecare zi.

Eu am nascut vinerea si a venit si sambata si duminica sa ma externeze. Dc. nu sunt complicatii tine sa te externeze foarte repede pentru ca riscul contactarii in spital de boli sa fie minim. Operatia a fost foarte ok. Nu am avut probleme.

Dr. Anca Alexandru Florin
De Bucuroiu maria pe 03 Martie 2014

Multumesc domnului conf Anca care mi-a salvat fata si nepotica mea nascuta de 900 gr., datorita dansului fata si nepotica mea sunt in viata. Multumesc, domnule conferentiar Anca, datorita dumneavoastra si echipei dumneavostra fata si nepotica mea sunt in viata. Sa va tina Dumnezeu sanatos sa salvati tinere care au ne voie de dumneavoastra. Sunteti cel mai bun ginecolog din tara.

Mii de multumiri!
De Vali pe 21 Noiembrie 2013

Si eu am nascut cu dl. doctor Anca! Total a decurs foarte bine! Este un om minunat si un doctor foarte bun!

Dr.Anca Alexandru Florin
De Mimi pe 22 Octombrie 2013

Am 24 saptamani si sunt pacienta domnului doctor din saptamana 18 deoarece pana atunci am fost la doamna dr. Giuvelea de la Medlife care mi s-a parut ca este foarte comerciala si tot ceea ce recomanda era in favoarea clinicii.

Am observat ca domnul dr. nu face ecografii si pana acum nici nu m-a consultat. Curiozitatea mea este in ultima luna cum ma monitorizeaza. Face cumva si ecografii la spital? Mentinez ca pana acum am fost doar la clinica dansului. Pana acum nu am ce sa-i reprosez, este un medic cald si bland care iti explica pe intelesul tau tot ce vrei. As vrea sa vorbesc cu cineva care a nascut cu dansul.

Contact Dr. Anca Alexandru Florin

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.