• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Alexandru Bogdan
14 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Alexandru Bogdan

Dr. Alexandru Bogdan medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Alexandru Bogdan medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Unirea

Opinii utilizatori

De evitat
De Cara1 pe 09 Noiembrie 2019

Caracter urat, interesat doar de bani.

Nu recomand
De Loredana pe 06 Februarie 2018

Nu recomand acest medic sub nici o forma, datorita lui am făcut cancer de col. Deși am ajuns cu analize in care era suspecta aceasta afecțiune îmi spune că este imposibil sa am o Rana pe col si sa rămân însărcinată. Eu uite surpriza domnule doctor nesimțirea și dezinteresul și-a spus cuvântul, datorita dvs am făcut cancer de col. O problema veche de 5 ani minim conform medicilor care m-au tratat. În acești ani am fost pacienta dvs. Sper sa simțiți macar jumătate din ce simt eu și familia mea. Și să ne vedem curând pentru o discuție nu tocmai amicală.

Best doc ever!!!
De Alice Dobre pe 02 August 2017

Il recomand din tot sufletul pe acest doctor minunat si dedicat meseriei lui. Are rabdare, vorbeste frumos si calm. Un adevarat profesionist.
Nu am apucat sa nasc cu el pt ca mi s-a rupt apa cu 3 sapt mai devreme de termen si nu era in tara.
La bebe nr 3 nu scapa si i-am spus-o si domnului doctor. :)

Un doctor minunat!!!
De Ramona P pe 23 Februarie 2017

L am cunoscut pe dl doctor intamplator la o simpla consultatie. La vremea respectiva incercam sa avem un bebe. Ne a fost alaturi si acum ne bucuram de o minune de baietel. Pe aceasta cale vreau sa ii multumesc ptr tot!! Un adevarat profesionist. Exact doctorul care il doream-- cald, apropiat, si cel mai important este faptul ca a fost alaturi de noi chiar si cand nu era in orele de program. Il recomand cu caldura celor care vor sa nasca cu unul din cei mai buni medici din Bucuresti.

Pacienta super multumita !!
De Dobre Claudia pe 17 August 2016

Un medic extraordinar , mi a urmarit sarcina :) , de la fiecare vizita am plecat si mai linistita . Dupa nastere ( cezariana) , m am ridicat in 4 ore , operatia aproape ca nu se mai vede si au trecut doar 3 saptamani . Multumesc Dl Doctor !

Medic foarte bun!!Recomand!!
De Claudia D. pe 26 Iulie 2016

Pe toata perioada sarcinii mi-a oferit raspunsuri absolut la toate intrebarile/nelamurile si a fost foarte explicit.De la prima intrevedere mi-a transmis incredere , siguranta si profesionalism.Este prietenos,comunicativ si are multa rabdare.Operatia de cezariana a decurs foarte bine,iar refacerea a fost foarte rapida.Il recomand cu incredere viitoarelor mamici!!!

Excelent
De Iuliana pe 19 Decembrie 2014

Sunt pacienta domnului doctor din luna iulie 2014, desi nu sunt inca mamica, ci doar in pregatire; este un medic foarte echilibrat, foarte direct, transmite incredere, siguranta prin profesionalism, respecta dorintele pacientei, este prietenos cat trebuie si reuseste sa ridice moralul prin solutiile pe care le propune.
In octombrie am avut cu dumnealui o interventie laparoscopica ce a decurs excelent, rezultatul a fost foarte bun si evolutia postoperator asemenea.
Pe scurt, cand apare o problema serioasa, se comporta ca atare, nu se ascunde dupa deget, iar cand lucrurile se rezolva, chiar simti ca ai in fata un om care se bucura pentru bucuria ta.
Imi doresc un copil cat de curand si nu as schimba serviciile domnului doctor cu ale niciunui altuia :)

Recomand
De Nicoleta pe 19 Decembrie 2014

Am nascut cu dl doctor in noiembrie 2014 un baietel de nota 10. Mi-am revenit foarte repede si usor dupa cezariana iar operatia arata foarte bine. Un doctor care iti este aproape pe parcursul sarcinii dar si dupa nastere.
Il recomand cu incredere ( in special viitoarelor mamici panicate :p) este sigur pe ceea ce face, si reuseste sa iti confere o stare de siguranta indifferent de complexitatea sarcinii.
Cu siguranta urmatorul/urmatorii :) bebelusi tot sub supravegherea dansului o sa il/ii nasc.

Spital Wellborn
De Anonim pe 04 Iulie 2014

Pe domnul Dr Alexandru Bogdan il gasiti in cadrul spitalului Wellborn, la adresa Str Brodina, Nr 3, Sector 1, Bucuresti.

Puteti stabili o programare la: 0785 212 632 sau office@wellborn.ro
Pentru mai multe informatii, puteti accesa: www.wellborn.ro

Foarte profesionist
De Ana-Maria pe 01 Iunie 2014

Un medic foarte bun. Am nascut cu dansul doi copii, in 2010 si 2014. Totul a fost foarte bine pentru mine si copii, ambii de nota 10. M-am refacut excelent dupa cezariana, desi sunt supraponderala.

Respecta pacienta si opiniile ei, explica in amanunt, empatizeaza, dar fara a exagera cu dragalaseniile.

Disponibil, raspunde la telefoane/mesaje. Nu bate campii in discutii sterile, este foarte la obiect si rezolva problemele/clarifica nelamuririle. Un profesionist excelent.

Contact Dr. Alexandru Bogdan

Adresa

Bulevardul Unirii, 57, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.cmu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.