• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Aldea Marie-Jeanne
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Aldea Marie-Jeanne

Dr. Aldea Marie-Jeanne, medic ginecolog, Maternitatea Cuza Voda Iasi.

Dr. Aldea Marie-Jeanne, medic ginecolog, Maternitatea Cuza Voda Iasi.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Cuza Voda Iasi

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0232.213.000

Opinii utilizatori

Telefon doamna Aldea
De Raluca pe 17 Octombrie 2012

Buna ziua, am auzit si eu ca dna doctor Aldea este un medic profesor cu multa experienta.
As dori sa stiu care este numarul dumneaei de telefon, sau daca o mai pot gasi in alt loc decat Arcadia. Va multumesc.

Dr. Aldea Marie-Jeanne
De O. Mihail pe 11 Noiembrie 2011

D-na prof.dr. reprezinta unul dintre, acei putini, despre care se poate spune ca este un om si nu in ultimul rand un adevarat medic. Fie ca D-zeu sa-i dea sanatate si sa readuca speranta multor femei asa cum a readus-o si sotiei mele.

Dr. Aldea Marie-Jeanne
De Doina pe 25 Martie 2011

Multumesc D.nei Profesor Dr. Marie Janne Aldea pentru tot ce face pentru mine si pentru toate pacientele in general. Om de o inalta tinuta morala si profesionala. O deranjez de la Barlad si personal si telefonic si de fiecare data e nespus de draguta.

Contact Dr. Aldea Marie-Jeanne

Adresa

Cuza Voda, 34, Iasi, Iasi

Telefon 0232.213.000 interior 111, 152, 239
Site www.obstetrics.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.