• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Albu Simona
22 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Albu Simona

Dr. Albu Simona medic specialist obstetrica - ginecologie,
competenta: ecografie ginecologica si obstetricala, colposcopie.

Dr. Albu Simona medic specialist obstetrica - ginecologie,
competenta: ecografie ginecologica si obstetricala, colposcopie.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Centrul Medical Mediclass

recoltare:

08:00 - 14:00 luni - vineri;
08:00 - 12:00 sambata;

consultatii si investigatii medicale:

08:00 - 20:00 luni - vineri;
08:00 - 13:00 sambata

Opinii utilizatori

Dr. Albu Simona
De AlinaB pe 26 Februarie 2015

Nu o recomand pe dna doctor Simona Albu. Am mers la dansa la Universitar pentru o a doua parere, si prima impresie a fost foarte buna, a fost draguta si amabila si eram hotarata sa merg la dansa in continuare. Cu toate acestea, la urmatoarele vizite nu a facut decat sa ma expedieze rapid dupa ce ma panica cu un diabet gestational si ma trimitea sa fac o gramada de analize scumpe. Dupa care m-a chemat la dansa la privat la Centrul Medical Panduri unde am asteptat o ora (desi facusem programare) sa iasa o prietena de-a dnei doctor, dupa care mi-a facut o ecografie si un doppler care au costat 300 de lei in 5 minute si cu mare graba sa recupereze timpul pierdut. Nu mi-a zis nimic nou, nu mi-a aratat copilul, a vorbit doar cu asistenta in timpul ecografiei si m-a trimis acasa spunandu-mi sa revin tot la privat peste 2 saptamani.

La receptie, surpriza! A trebuit sa platesc si o consultatie de 100 de lei, desi nu am beneficiat de asa ceva. Concluzie, pentru dansa conteaza numai procentul pe care il incaseaza de la privat pentru fiecare pacient. Eu una nu mai calc pe acolo.

Fugi cati poti de repede
De Maria pe 24 Februarie 2015

Eu una am gresit ca am mers la aceasta doctorita Simona Albu, nu stie decat cum sa omoare beblusii cu ignoranta ei. Am ramas doar cu parastasele dupa fetita mea in urma increderii totale ce i-am acordat-o. Am gresit ca am ales-o si nu as recomanda-o nici dusmanului meu. Doar ea sa aiba parte de doctor ca ea la propria nastere.

Doctor de nota 20
De Alina pe 28 Octombrie 2014

Am nascut acum 3 luni cu doamna dr. si este cea mai buna dr. intalnita, nu as merge la altcineva pt. nimic in lume. Este intelegatoare si are disponibilitate oricand, am fost foarte multumita si voi merge pt. orice problema medicala la dansa. O recomand cu incredere!

Dr. Albu Simona
De Stefania pe 04 Iunie 2014

Buna ziua,

Am o mare rugaminte la dvs. Am fost astazi la consultatie la doamna doctor, care m-a programat pentru o interventie saptamana urmatoare, insa am uitat sa iau de pe biroul dansei cartea de vizita. As avea nevoie de numarul de telefon pentru a ma programa la dansa pentru operatie! Va multumesc foarte mult!

Multa sanatate,
Stefania Popescu

Dr. Simona Albu
De Dumitrescu Alexandra pe 25 Aprilie 2014

Buna ziua! Va sfatuiesc sa apelati cu incredere la dna Dr Simona Albu. Eu am nascut cu dansa la Municipal, cezariana ( dubla circulara de cordon ombilical in jurul gatului si o data in jurul piciorusului+ ca ramasesem fara lichid). Copilul a fost perfect sanatos, iar eu la 24 de ore de la operatie eram pe picioare :) Acum, la aproape un an operatia arata impecabil
(ca un fir de ata).

Se implica foarte mult si pe perioada sarcinii (raspunde la telefon la orice ora, raspunde la orice intrebare oricat de "stupida", etc) cat si la nastere si dupa (dupa operatie, a venit in vizita in fiecare zi (chiar daca eu am nascut vineri si am fost internata in timpul week-end-ului).

Am recomandat-o cu incredere, si o voi face incontinuare.

Concluzie: Dr Simona Albu: un medic si un om de nota 20!

Un medic devotat
De Fenichiu romelia pe 25 Februarie 2014

Toate laudele pentru doamna doctor. Nota 10. Am nascutcu dansa la 37 ani o frumusete de fetita, dupa mai multe sarcini pierdute,( una la 5 luni ) cu oci deschis de la 29 saptamani, sarcina dusa pana la 35 saptamani, cand am facut cezariana din cauza tensiunii. Tot respectul! O recomand cu toata increderea!

Dr. Simona Albu
De Magda pe 21 Mai 2013

Buna Simona, te rog poti sa detaliezi mai mult cum este spitalul si cum este Dna. Dr.
Multumesc!

Un medic excelent!
De Simona sarbu pe 19 Martie 2013

Sunt insarcinata in 25 de sptamani, iar dr Simona Albu este medicul care imi supravegheaza sarcina. Un medic foarte bun care se implica si care isi da interesul. Eu sunt foarte multumita!

Dr. Albu Simona
De Serdenciuc cristina pe 10 Ianuarie 2013

Un medic excelent, care se dedica enorm de mult pentru meseria pe care o practica, o recomand cu cea mai mare incredere, am avut ceva probleme si am fost in multe clinici si nu ma asteptam sa intalnesc un asemenea om, cu atat mai mult ca era vorba de Spitalul Universitar si ma gandeam ca o sa dau peste o doctora ingamfata si scarbita de ceea ce face. Nu, nicidecum am ramas surprinsa de ce fel de om este si cat de mult se implica. Am recomandat-o tuturor si am s-o recomand in continuare pentru ca este un medic excelent!

Mai multe informatii despre Simona Albu
De Adela05 pe 17 Martie 2011

Buna ziua! Ma puteti ajuta, va rog, cu mai multe informatii legate de dr. Simona Albu (Spitalul Municipal). Experiente? Multumesc.

Contact Dr. Albu Simona

Adresa

Sfantul Elefterie, 47-49, Bucuresti, Sectorul 5

Reper Complex Comercial Cotroceni
Site www.mediclass.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.