• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Al Jashi Cristina Gladys
23 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Al Jashi Cristina Gladys

Dr. Al Jashi Cristina Gladys medic primar obstetrica ginecologie.

Dr. Al Jashi Cristina Gladys medic primar obstetrica ginecologie.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul clinic de urgente Sf. Pantelimon

Opinii utilizatori

minunata
De Daniela pe 17 Octombrie 2017

eu am nascut de 2 ori cu dna Cristina, este maina de aur....acum, la 41 de ani sunt pe cale sa il alduc pe lume pe al treilea si, tot la dansa apelez!

Medic prost educat
De Trifu lidia pe 29 August 2017

Este singura doctor ginecolog care mi.a lasat o impresie de prost gust
Cu toate facultatile dansei nu stie sa isi respecte pacienitii
Ii trateaza cu superioritate ,sa nu mai soun ca este necunoscatoare de meserie !...

Dr.Al Jashi Cristina Gladys
De Andreea pe 15 Noiembrie 2013

Eu am nascut cu dna.dr in 2010,am fost foarte multumita,a fost acolo de cate ori a fost nevoie. Poate pretentiile noastre sunt prea mari in ceea ce priveste disponibilitatea medicului in weekend sau in zilele libere. Niciunuia dintre noi nu i-ar conveni sa fie la cheremul unor necunoscuti in orice moment stiind ca se pot baza foarte bine si pe personalul din spital. Eu zic ca da tine de relatia doctor-pacient.

Dr. Al Jashi Cristina Gladys
De Despina florentina pe 31 Iulie 2013

D-na doctor Gladys este un medic foarte bun si responsabil. Pentru mine, acest medic este Dumnezeu. Eu m-am tratat la dansa, am ramas insarcinata si am si nascut, si am fost extrem de multumita. Nu mai vorbiti ceea ce nu trebuie sa vorbiti. Poop

Dr. Al Jashi Cristina Gladys
De Bolnavu silvia pe 21 Iulie 2012

Am revenit pe acest forum, am nascut o fetita care acum are 1 an si 2 luni, dar nu cu Gladys, care era plecata si nici nu a binevoit sa anunte pe cineva la spital ca sunt pacienta ei dupa ce cotizasem cu varf si-ndesat. Am nascut cu o super doctora Cuibus Roxana, un om de milioane, nu ca altii.

Dr. Al Jashi Cristina Gladys
De Irina pe 25 Februarie 2012

Buna! Eu am fost la acesta doctorita in 2008, pe perioada sarcinii. Nu stiu de ce unora li se pare asa receptiva si gata de venit in orice moment daca ai o problema, eu n-am vazut-o asa deloc, greseala mea ca am continuat sa merg la ea ( dar voiam sa nasc aproape de casa, la spitalul pantelimon si intreband asistente pe acolo si paciente - daa, se ocupa de tine, e sufletista, e profesionista...bla bla ( zic hai poate mi se pare mie aiurea si femeia chiar e doctor care merita. in preajma nasterii ) dupa ce din prima a zis ca sunt pe cezariana deoarece am miopie mare) ma trezesc ca-mi zice - eu am familie, eu nu vin de acasa daca te apuca nasterea cand te apuca, te duci la camera de garda, sunt destui doctori aici! si asa m-am dus, cand m-au luat contractiile, la camera de garda, am venit cu salvarea si uite asa am nimerit peste o doctorita necunoscuta, dar foarte de treaba, m-a operat si nici nu voia sa ia banii, de-abia au convins-o parintii mei, ca zicea ea "nu e pacienta mea, cum sa..." mai sunt si oameni printre doctori! Manea parca o chema, acum ma felicit ca totusi nu m-a operat ea, marea profesionista gladys, poate faceam pereche cu biata valentina (si ca ultima observatia, anul trecut ( 2011 iulie - august) vecina mea de palier s-a retras de la gladys in ultimul moment si a cautat alt doctor pentru nastere deoarece pretentiile banesti devenisera prea neobrazate (am inteles ca acu e mare directoare pe la sp. pantelimon), o uscase de bani tot chemand-o la cabinetul ei particular si destule analize care puteau sa fie compensate le-a platit cu varf si indesat pe la cabinetul doctorei. Nu mai zic de banii strecurati in buzunar.

As dori nr doamnei doctor
De Irina pe 30 Iulie 2011

Ma poate ajuta cineva? As dori numarul Dr. Al Jashi Cristina Gladys. Multumesc.

Dr. Al Jashi Cristina Gladys
De Eu pe 25 Iunie 2011

Sa nu fiti prea sigure ca o sa vina cand veti naste. Daca e sambata, duminica, zi libera sau in miez de noapte n-o sa apara nicio dna. dr.

Dr. Al Jashi Cristina Gladys
De Silvia bolnavu pe 10 Martie 2011

Buna ziua. Eu sunt foarte multumita de doamna dr. Dansa si-a facut mereu timp sa ma primeasca si cand am avut o mica complicatie m-a primit imediat. Nu multi doctori raspund de fiecare data la telefon. Eu o sa nasc cu dansa si sunt foarte multumita.

Dr. Al Jashi Cristina Gladys
De CLAU pe 26 Ianuarie 2011

Daca nu cunosti situatia ar fi bine sa nu iti spui parerea, sunt constienta ca sunt multi cei ce au copii sanatosi si mame care sunt fericite si primul copil al Valentinei este nascut cu dr Gladys dar? nu stiu cine este vinovat pentru ca suntem prea mici ca sa putem rezolva acest caz. Valentina a murit pe masa de nastere si doi copii au doar tata, de ce?

Contact Dr. Al Jashi Cristina Gladys

Adresa

Pantelimon, 340, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Complexul Comercial "Cora"
Parcul Morarilor
Site www.sfpantelimon.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.