• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Akad Hassan
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Akad Hassan

Dr. Akad Hassan medic ginecolog in cadrul Cabinetul Ginecologic Echomed din Iasi.

Dr. Akad Hassan medic ginecolog in cadrul Cabinetul Ginecologic Echomed din Iasi.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Ginecologic Echomed

program cabinet:
luni - vineri 09:00 - 17:00;
sambata: 09:00 - 13:00;

Opinii utilizatori

Parere
De Carmen Mihoci pe 23 Martie 2018

Buna ziua
Un doctor de exceptie,care se implica cu adevarat in ceea ce face.
Daca nu ati fi existat d-vs astazi nu as fi existat.M-ati sprijinit cu recomandari si tratamente care mi-au salvat viata.
Va multumesc din suflet!

DR AKAD HASSAN
De Salceanu irina pe 28 Martie 2015

UN DOCTOR FOARTE BUN EU MERG DE MULTI ANI LA EL SI SUNT FOARTE MULTUMITA DE SERVICIILE LUI SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE SA PUTETI AJUTA SI ALTE PERSOANE

Dr. Akad Hassan
De Alina pe 11 Iunie 2014

Imi pare rau sa contrazic multe persoane, dar pe mine acest medic m-a lasat cu sechele puternice. Am avut o sarcina oprita din evolutie in 9 saptamani si a trebuit sa fac o intrerupere. Am ales sa fac la dr.Akad, dar regret si in ziua de azi.

In primul rand iti spune ca se face aspiratie, dar efectueaza chiuretaj obisnuit, cu ajutorul chiuretei, in al doilea rand face intreruperi pe viu, fara anestezie (mi-a facut o injectie, insa cred ca era altceva, dar nu anestezic).

Am simtit totul, am facut si un atac de panica, am crezut ca mor atunci, era si foarte frig in clinica (eu am ales-o, deoarece era particulara), iar mai tarziu la un ecograf la alt medic am descoperit ca mi s-au lipit portiuni din uter (sinechie uterina) in urma chiuretajului, ceea ce presupune efectuarea unei histeroscopii pt. dezlipirea uterului.

Aveti mare grija pe mana carui medic va lasati, eu mai traiesc cu speranta totusi ca voi putea sa mai fac un copil.

Dr. Akad Hassan
De RODICA RADU pe 19 Martie 2012

Un medic de elita, eu merg cu multa incredere la dumnealui. Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume!

Un medic de incredere
De RADU RAMONA_LENUTA pe 18 Decembrie 2011

Va multumesc pentru tot, sunteti un doctor extraordinar din punct de vedere profesional. Fetelor daca aveti orice fel de probleme aveti toata increderea si mergeti pe mana acestui doctor, o sa ramaneti impresionate, cand o sa vedeti rezultatele. Alegeti medicul cel mai bun. Sanatatea voastra conteaza.

Un profesionist in ceea ce face si un om asa cum rar mai intalnesti in tara noastra !
De Paula pe 04 Decembrie 2011

Felicitari domnule doctor! Meritati toate cuvintele de lauda si cinste! Sa va dea D-zeu sanatate sa puteti ajuta toate persoanele ce apleaza la dumneavoastra.

Dr. Akad Hassan
De And pe 21 Septembrie 2011

N-ai mai revenit cu detalii. E ok tratamentul prescris de dumnealui?

Dr. Akad Hassan
De ANCA VERDES pe 13 Ianuarie 2011

Un adevarat profesionist, dar pacat ca nu exista mai multi oameni ca domnia sa in sistemul sanitar romanesc.Eu merg cu foarte multa incredere la dumnealui. Mult succes si multe realizari.

Dr. Akad Hassan un om care vorbeste pe intelesul tuturor
De Istrate Alina pe 04 Ianuarie 2011

Merg la controale de ani de zile si imi doresc foarte mult un copil. Probleme am destule: ovare inflamate, polichistice, dezechilibru hormonal, menstruatie neregulata si cred ca as putea continuua. Am ajuns de 3 ori la spital in regim de urgenta, mi s-a dat tratament de moment si dupa 7 ani, ma aflu in aceeasi situatie, dureri insuportabile de ovare si de toate cele. Am mers pe recomandari, dar din pacate, sunt si doctori interesati sa te mai duci o data si inca o data ca doar platesti consultatia. Pe 23 decembrie 2010 am mers la primul cabinet care mi-a iesit in cale fara sa stiu ca dau de Dr. Akad Hassan. Pentru prima data mi s-a explicat exact ce am de facut si mi-a promis ca in jumatate de an o sa am o surpriza placuta daca il voi asculta. Pentru inceput mi-a dat sa fac un set de analize si apoi sa vedem cum pornim la drum. Imi pun increderea in el si sper ca in 6 luni sa revin cu vesti bune despre eficienta. Sunt foarte multe de scris, dar nu vreau sa plictisesc.

Contact Dr. Akad Hassan

Adresa

Iasi, Iasi

Site www.clinicaechomed.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.