• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Adascalita Adelina
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Adascalita Adelina

Dr. Adascalita Adelina, medic obstetrica-ginecologie, Spitalul Municipal Oltenita.

Dr. Adascalita Adelina, medic obstetrica-ginecologie, Spitalul Municipal Oltenita.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul Municipal Oltenita

0242.515.931;
0242.515.932

Opinii utilizatori

Ceaaaa mai buna
De Preda Genoveva pe 11 August 2017

Doamna Doctor Adelina este cea mai buna....un medic intelegator....cu rabdare....iti explica...se comporta frumos....nu am cuvinte ♡♡♡♡♡

Dr. Adascalita Adelina
De Iancu florina alexandra pe 12 Septembrie 2013

La adresa Doamnei Doctor Adascalita Adelina am numai cuvinte de lauda, pacientele dumneiei sunt prioritare pentru dansa. Am nascut doi copi cu dansa. Ultima e o fetita de 3,800 gr. Am avut parte de toata atentia dansei si merita toate laudele.

Aveti incredere!
De Nela Ispas pe 08 Aprilie 2012

Buna, dragele mele! Cand am ramas insarcinata am mers la d-na dr. Am inceput sa realizez cat de des trebuie sa ma caut in buzunare, dar nu-mi pare rau. Am un copil sanatos pe care l-am nascut cu d-na dr. si mentionez ca pentru pacientele dansei ramane sau vine in spital si atunci cand nu este de garda. Isi face strict meseria, dar (intotdeauna exista si un "dar"), nu gasesti in dansa si psihologul de care ai nevoie in momentele cele mai grele. Isi da interesul doar in privinta profesiei. Dupa luna a 5-a de sarcina am mers la Bucuresti la o d-na dr. renumita si am ramas total dezamagita si m-am intors tot la d-na Adascalita. Eu am dat multumire de dansa. V-o recomand!

Dr. Adascalita Adelina
De Daniela pe 03 Mai 2011

Imi pare rau sa va contrazic fetelor, dar eu nu sunt de aceeasi parere cu voi. Aceasta doctora mi-a descoperit o infectie cu ureaplasma la inceputul sarcinii. La 24 de saptamani am mers la ea de urgenta deoarece incepusem sa sangerez si nu a facut decat sa-mi dea un tratament acasa in loc sa ma interneze. Mi-a spus sa nu ma duc la spital decat daca sangele este rosu curat. Cand sangele a ajuns la culoarea aceea era deja prea tarziu. Bebele meu a murit din cauza ei. Ce fel de doctor esti daca atunci cand pacienta ta este in pericol sa piarda sarcina o trimiti acasa cu pastile? Tineti cont si de faptul ca eu mergeam la consultatii la cabinetul ei particular.

Dr. Adascalita Adelina
De Irina pe 27 Ianuarie 2011

Numai ca nu te poti baza pe dansa cand vine momentul nasterii, acolo se naste mai mult cu moasa si cu femeia de serviciu din pacate!

Dr. Adascalita Adelina
De Paula pe 25 Noiembrie 2010

Intr-adevar este un medic bun,care isi cunoaste profesia si care de asemenea stie sa explice pacientei ce probleme are. Este profesionista.

Contact Dr. Adascalita Adelina

Adresa

Argesului, 134, Calarasi, Oltenita

Telefon 0242.515.931;
0242.515.932
Site www.spitaloltenita.zoomshare.com
Email spoltenita@walla.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.