• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Tinkerbell School of English
6 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
limbi straine
; arta

Tinkerbell School of English

Tinkerbell School of English organizeaza cursuri de limba engleza pentru copii, cursuri de limba spaniola pentru copii, ateliere de educatie dramatica si cluburi de lectura.

Grupele sunt organizate pe varsta si nivel de cunostinte.
Sedintele au loc in fiecare zi a saptamanii inclusiv sambata si duminica.

Tinkerbell School of English organizeaza cursuri de limba engleza pentru copii, cursuri de limba spaniola pentru copii, ateliere de educatie dramatica si cluburi de lectura.

Grupele sunt organizate pe varsta si nivel de cunostinte.
Sedintele au loc in fiecare zi a saptamanii inclusiv sambata si duminica.

Opinii utilizatori

Dna
De Mihaescu Daniela pe 04 Septembrie 2015

Fiica noastra a urmat cursurile la Tinkerbell si am fost f multumiti. Metoda de educatie in grup este net superiara oricarei alte forme de invatare a limbii engleze pe care fiica noastra a abordat-o .Apreciez ca Excelenta prestatia scolii.

Un stil la superlativ.
De Iulian Ilie pe 30 Ianuarie 2012

Exprim si impartasesc aceleasi opinii in privinta acestei scoli, de fapt este daca vreti un centru de invatare a limbilor straine prin programe dezvoltate si interactive, va recomand cu caldura si o spun in calitate de parinte care are copilul la Tinkerbell.

Educatie la grad de excelenta
De Yolanda cretescu pe 09 Decembrie 2011

TSE este unica prin calitatea exceptionala a cursurilor, grija fata de fiecare copil in parte. Slefuiesc caractere, construiesc temeinic cultura generala multiculturala. Va impartasesc din experienta mea de parinte ce a gasit ajutorul si sprijinul in a desavarsi educatia copilului meu cu ceva ani in urma, azi baiatul meu fiind olimpic la engleza, este intr-un liceu cu profil bilingv cu rezultate exceptionale. Va multumesc ca existati!

Tinkerbell School of English
De Helen2rufus2007 pe 27 Decembrie 2010

La TSE veti gasi o modalitate de predare excelenta, diferita de cea din scoli.

Tinkerbell School of English
De Tinkerbell-school-fan pe 27 Decembrie 2010

Copilul nu invata numai gramatica si sa scrie in engleza, el invata sa vorbeasca fluent, ceea ce este cel mai important.

Tinkerbell School of English
De Simona pe 18 Mai 2010

Cursuri foarte interesant organizate, unde se vad progrese la copil.

Contact Tinkerbell School of English

Adresa

Soseaua Iancului, 96, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 0728.984.336 021.653.2289
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.