• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
actorie

Timtarabum - Curs de actorie

Timtarabum - Curs de actorie. Cursul de actorie are loc intr-o atmosfera relaxata si se bazeaza in principal pe jocuri si exercitii de improvizatie, menite sa dezvolte imaginatia si creativitatea copilului.

In cadrul cursului de actorie vom atinge urmatoarele obiective:

dezvoltarea proceselor psihice (memorie, atentie, gandire,...

Timtarabum - Curs de actorie. Cursul de actorie are loc intr-o atmosfera relaxata si se bazeaza in principal pe jocuri si exercitii de improvizatie, menite sa dezvolte imaginatia si creativitatea copilului.

In cadrul cursului de actorie vom atinge urmatoarele obiective:

dezvoltarea proceselor psihice (memorie, atentie, gandire, imaginatie) si a spiritului de echipa;

eliminarea sentimentelor negative (frica de comunicare, timiditatea, neincrederea);

eliminarea complexelor de inferioritate, a nervozitatii si a inapetentei verbale si de actiune;

temperarea unui caracter rebel sau, dupa caz, dezinhibarea unuia introvertit;

crearea mobilitatii fizice si psihice pentru comunicare;

dobandirea notiunilor de cultura generala, comportament social;

depistarea si corectarea problemelor de dictie;

descoperirea talentelor si aptitudinilor in domeniul teatrului.

La finalul cursului grupa mai mare ca varsta va prezenta un mic spectacol pentru parinti si prieteni.

Grupa mica va avea si ea spectacol cu exercitii de improvizatie.
La sfarsitul cursului de actorie participantii vor primi o diploma de absolvire.

Coordonatorul cursului este Alexandru Conovaru, 33 ani, actor la Teatrul de Comedie. Detalii despre experienta si cariera sa se gasesc la adresa http://www.comedie.ro/index.php?pagina=biografii-actori-cv&id=67

Cursul de actorie va incepe in luna octombrie si va avea loc lunea de la ora 18.30

Numar total de sedinte in cadrul unui curs: 8
Durata sedintei: 60 min
Varsta minima – varsta maxima participanti: 5 ani - 14 ani
Numar participanti: minim 5 – maxim 10 (vor fi 2 grupe care se vor forma in functie de varsta participantilor).

Costul cursului este 300 RON.

Inscrierea se poate face prin email la adresa contact@timtarabum.ro sau telefonic la numarul 0744.440.806.

Plata pentru cele 8 sedinte se va face inainte de inceperea cursului, la sediul Timtarabum sau in contul Timtarabum (pentru informatiile bancare va rugam sunati la 0744.440.806).

In cazul in care nu mai puteti participa la Cursul de actorie, returnarea taxei de curs se poate face daca retragerea este anuntata cu cel tarziu 3 zile inainte de incepere. Suma nu poate fi returnata
dupa inceperea cursului avand in vedere ca atelierele sunt incepute in functie de numarul de persoane inscrise, iar locurile pentru fiecare atelier sunt limitate.

perioada - luna octombrie;
in fiecare luni - ora 18:30

300 RON - 8 sedinte

coordonatorul cursului este Alexandru Conovaru, 33 ani, actor la Teatrul de Comedie. Detalii despre experienta si cariera sa se gasesc la adresa http://www.comedie.ro/index.php?pagina=biografii-actori-cv&id=67

Opinii utilizatori

Contact Timtarabum - Curs de actorie

Adresa

Jean Louis Calderon, 86, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 0744.440.806
Site www.timtarabum.ro
Email contact@timtarabum.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.