• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
actorie
; arta

Timtarabum - Atelierul Micilor Magicieni

Timtarabum - Atelierul Micilor Magicieni

Atelierul Micilor Magicieni

Magia reprezinta Arta de a produce efecte imposibile ce par in contradictie cu legile naturale, iar Atelierul Micilor Magicieni are ca tema initierea in aceasta arta.

Obiectivele atelierului sunt:

dezvoltarea curiozitatii si imaginatiei...

Timtarabum - Atelierul Micilor Magicieni

Atelierul Micilor Magicieni

Magia reprezinta Arta de a produce efecte imposibile ce par in contradictie cu legile naturale, iar Atelierul Micilor Magicieni are ca tema initierea in aceasta arta.

Obiectivele atelierului sunt:

dezvoltarea curiozitatii si imaginatiei copilului;
dezvoltarea capacitatii de exprimare a gandurilor, a emotiilor si sentimentelor;
dezvoltarea abilitatii de indemanare si precizie;
experimentarea unor materiale si tehnici de construire a recuzitei;

Micii magicieni vor descoperi lumea fascinanta a magiei, vor invata sa construiasca bagheta magica si vor afla cateva dintre secretele magicienilor: cum sa realizeze trucuri si iluzii.

Pe parcursul celor 4 intalniri participantii vor discuta si despre importanta costumului si a tinutei magicianului, despre miscare scenica, muzica si recuzita.

La finalul cursului participantii vor primi o diploma de absolvire a cursului.

Coordonatorul atelierului este Claudia Stroe, atestata in domeniul Circ - Iluzionism. Invitat special in cadrul atelierului este magicianul Robertino – artist profesionist atestat in domeniul Circ –
Iluzionism. Robertino este pasionat de magie inca din copilarie, cand reusea sa-si uimeasca colegii cu diferite trucuri cu bani, scobitori sau carti de joc. Artist profesionist din 1994, Magicianul Robertino se distinge prin abordarea unui repertoriu de trucuri foarte diverse, executand cel mai cuprinzator si mai bine organizat spectacol de pe piata de profil, repertoriul sau continand numere: Dov act
(manipulatie porumbei), manipulatie bile, carti de joc, monede, esarfe, sfori, etc.

Mentalism,evadari, levitatie, shock magic, quick change (schimbari costume), iluzii – Origami, Yogano Levitation, metamorfoza, modern art, aparitii – disparitii animale (chinchilla, iepure, porumbei,
papagali), Comic Magic.

Atelierul Micilor Magicieni va incepe in luna octombrie si va fi in fiecare miercuri de la ora 18.45.
Numar total sedinte in cadrul unui atelier: 4
Durata unei sedinte: 60 minute
Varsta minima - varsta maxima participanti: 6 ani – 14 ani
Numar participanti: min 10 – max 15
Costul atelierului: 200 RON

Inscrierea se poate face prin email la adresa contact@timtarabum.ro sau telefonic la numarul 0744.440.806.
Plata pentru cele 4 sedinte se va face inainte de inceperea cursului la sediul Timtarabum sau in contul Timtarabum (pentru informatiile bancare va rugam sunati la 0744.440.806).

In cazul in care nu mai puteti participa la Atelierul Micilor Magicieni, returnarea taxei de curs se poate face daca retragerea este anuntata cu cel tarziu 3 zile inainte de incepere. Suma nu poate fi returnata dupa inceperea cursului avand in vedere ca atelierele sunt incepute in functie de numarul de persoane inscrise, iar locurile pentru fiecare atelier sunt limitate.

luna octombrie 2012;
in fiecare miercuri de la ora 18.45;

costul atelierului: 200 RON;

coordonatorul atelierului este Claudia Stroe, atestata in domeniul Circ - Iluzionism;

invitat special in cadrul atelierului este magicianul Robertino – artist profesionist atestat in domeniul Circ – Iluzionism.

Robertino este pasionat de magie inca din copilarie, cand reusea sa-si uimeasca colegii cu diferite trucuri cu bani, scobitori sau carti de joc. Artist profesionist din 1994, Magicianul Robertino se distinge prin abordarea unui repertoriu de trucuri foarte diverse, executand cel mai cuprinzator si mai bine organizat spectacol de pe piata de profil, repertoriul sau continand numere: Dov act
(manipulatie porumbei), manipulatie bile, carti de joc, monede, esarfe, sfori, etc.

Opinii utilizatori

Contact Timtarabum - Atelierul Micilor Magicieni

Adresa

Jean Louis Calderon, 86, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 0744.440.806
Site www.timtarabum.ro
Email contact@timtarabum.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.