• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Tabara de cunoastere si creativitate, Campusul Genesis Collegiate
0 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Cursuri de:
dans
; muzica; limbi straine; actorie; arta

Tabara de cunoastere si creativitate, Campusul Genesis Collegiate

In perioada vacantei intersemestriale, saptamana 24 - 28 octombrie, pentru elevi claselor I - IV, Scoala Genesis organizeaza Tabara de cunoastere si creativitate, in cadrul Campusului Genesis Collegiate. Tabara este organizata in colaborare cu partenerii nostri de excelenta, Infospeed Romania si Centrul de educatie emotionala si comportamentala...

In perioada vacantei intersemestriale, saptamana 24 - 28 octombrie, pentru elevi claselor I - IV, Scoala Genesis organizeaza Tabara de cunoastere si creativitate, in cadrul Campusului Genesis Collegiate. Tabara este organizata in colaborare cu partenerii nostri de excelenta, Infospeed Romania si Centrul de educatie emotionala si comportamentala pentru copii (CEECC), sub egida "Salvati copiii". Programul taberei include activitati interactive socio-educationale coordonate de specialisti si traineri CEECC si Infospeed.

Activitatile vor fi organizate pe nivel de varsta si includ:

Modulul "Indrazneste sa comunici eficient si creativ" pentru 6 - 8 ani si Modulul "Creativitate si leadership" pentru 9 - 11 ani, sustinute de Alexandru Bordea, trainer Infospeed.

Acestea vor fi completate de ateliere de:
comunicare creativa, sustinute de specialist si traineri CEECC si psihologul scolii, Carmen Costea;
sociodrama, profesor coordonator actrita Daniela Minoiu;
pictura, sub indrumarea profesorului Dan Pitu;
dans, sub coordonarea profesorului Dragos Patrascu;
Aikido, profesor Marius Ionita;
jocuri de dezvoltare personala, hand made, gastronomie, fashion, arta japoneza, coordonate de echipa de cadre didactice a Scolii Genesis.

Activitatile taberei includ si 2 excursii:

excursie si atelier de olarit la Piscu, miercuri, 26 octombrie;
excursie si atelier de fotografie la Ansamblul Brancovenesc din Mogosoaia, vineri, 28 octombrie.

Pe parinti ii asteptam la Atelierul de parenting, sustinut de Infospeed, vineri, 28 octombrie, orele 17;00.

Programul detaliat al taberei il gasiti in documentul atasat.

Cui se adreseaza?
Tabara se adreseaza atat elevilor Scolii Genesis, din clasele I – IV, dar si prietenilor si colegilor lor de la alte scoli.

Cat costa?
Pentru participarea la atelierele Infospeed si atelierele organizate in afara campusului este necesara achitarea unei taxe de 380 lei, pentru elevii Scolii Genesis. 650 lei este pretul taberei, in cazul copiilor care vin de la alte scoli. Costul taberei include micul dejun, pranzul, doua gustari, participarea la ateliere si cele doua excursii.

Cum ma inscriu?
Inscrierea in tabara se face pana miercuri, 19 octombrie, achitand taxa de participare la secretariat sau la biroul de contabilitate al Scolii Genesis.

Va asteptam!

da

Opinii utilizatori

Contact Tabara de cunoastere si creativitate, Campusul Genesis Collegiate

Adresa

Soseaua Straulesti, 89A, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Petrom City
Telefon 0728.145.126
Site ww.genesis.ro
Email gina.gherasim@genesis.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.