• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Oradea
Cursuri de:
dans
; bune maniere

Studioul de Dans Zaraza din Oradea - cursuri de dans

Ai un copil activ? Fa-i un bine si inscrie-l la cursurile noastre de dans pentru copii! Iti va fi recunoscator mai tarziu.

Din 3 februarie 2015 Studioul de Dans Zaraza din Oradea deschide un nou curs de dans pentru copii in complexul Gym Palace Oradea. Programul este marti si joi intre orele 16:30 - 18:00.

Pentru alte detalii si...

Ai un copil activ? Fa-i un bine si inscrie-l la cursurile noastre de dans pentru copii! Iti va fi recunoscator mai tarziu.

Din 3 februarie 2015 Studioul de Dans Zaraza din Oradea deschide un nou curs de dans pentru copii in complexul Gym Palace Oradea. Programul este marti si joi intre orele 16:30 - 18:00.

Pentru alte detalii si inscrieri vizitati site-ul nostru: http://dansoradea.blogspot.com.

marti: 16:30 - 18:00;
joi: 16:30 - 18:00;

- imbracaminte sport
- pantofi de schimb
- o sticla cu apa
- prosop

60 lei / luna

instructor de dans acreditat

- 4 sali de dans (oglinzi, sistem de sonorizare)
- vestiare cu dulapioare
- toalete, dusuri
- sala de asteptare pt insotitori (fotolii, canapele, TV)
- sala de fitness moderna
- incalzire termica, aer conditionat

Ne adresam tuturor varstelor cu urmatoarele servicii:

- cursuri de dans de societate, dansuri caraibice, dansuri populare, dans modern etc
- antrenamente dans sportiv
- lectii de dans pentru miri sau alte evenimente din viata personala sau a firmei dvs.

Opinii utilizatori

Contact Studioul de Dans Zaraza din Oradea - cursuri de dans

Adresa

Bihor, Oradea

Telefon 0723.533.304
Site dansoradea.blogspot.com
Email cristi_70@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.