• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
2 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Cursuri de:
dans

Steysha School of Irish Dance

Steysha School of Irish Dance, o scoala tanara, vine cu un bagaj enorm de experienta in dansul irlandez de performanta (atat in domeniul competitiilor cat si in cel al spectacolelor de inalta calitate), de competenta in predare si de spirit al comunitatii.

Steysha School of Irish Dance isi propune ca dansul irlandez sa devina o noua...

Steysha School of Irish Dance, o scoala tanara, vine cu un bagaj enorm de experienta in dansul irlandez de performanta (atat in domeniul competitiilor cat si in cel al spectacolelor de inalta calitate), de competenta in predare si de spirit al comunitatii.

Steysha School of Irish Dance isi propune ca dansul irlandez sa devina o noua optiune sportiva pentru copii, activitatea extracurriculara preferata a celor mari si, mai ales, un element de performanta unanim recunoscut. Prin activitatile sale, Steysha School of Irish Dance va maximiza potentialul artistic al celor interesati de dansul irlandez si le va oferi oportunitati de a creste in sanul unei scoli ce pune pret pe calitate inaintea cantitatii. Scopul nostru numarul unu este de a le oferi tuturor cursantilor scolii aripile nu numai de a dansa, dar si de a avea incredere in propriile forte, de a-si dori totdeauna mai mult, de a fi sociabili si buni membri ai unei echipe.

Programul de lucru al scolii pe durata cursurilor a fost special conceput pentru a oferi maximumul de sanse fiecarui cursant, astfel ca nivelurile sunt foarte bine delimitate : incepatori, incepatori avansati, primary si intermediate, cel mai inalt nivel detinut actualmente de cursantii nostri. in cazul grupurilor esentiale pentru asimilarea unei baze puternice a dansului irlandez, cursantii sunt in plus impartiti pe grupe de varsta, astfel ca cei mici vor putea invata prin joc, iar cei mari intr-o atmosfera ideala finalului unei zile de cursuri sau de servici.

Scoala mai pune la dispozitie si doua cursuri de aprofundare pentru cei ce vor opta sa devina dansatori competitionali si pentru cei ce vor dori sa se implice in recitalurile scolii si reprezentatiile grupului de scena al scolii.

Printre oportunitatile pe care Steysha School of Irish Dance le ofera cursantilor sai se numara:
- workshopuri periodice de perfectionare cu profesorii coordonatori de la Londra, David Bellwood si Rachel Mulvihill, amandoi dansatori din trupa Riverdance, actualmente si profesori certificati de Comisia de la Dublin;
- participarea la competitii internationale;
- participarea la recitalurile fixe ale scolii, cat si la cele ocazionale, sau unice;
- posibilitatea de integrare in grupul de scena al scolii si de participare la reprezentatii locale si externe;
- participarea la cantonamentele de vara si de iarna ale scolii;
- participarea la taberele de dans irlandez internationale, organizate de alte scoli din Europa;
- schimb de experienta online sau pe viu cu alti dansatori din tarile europene;
- participarea la evenimente sociale organizate de scoala, printre care curand faimoasele Serate Ceíli;
- participarea la evenimente interne pentru dansatorii scolii si familiile lor etc.

Si pentru ca un dansator irlandez bun nu inseamna numai tehnica si coregrafie, echipa scolii este pregatita sa le insufle cursantilor pachetul intreg de spirit irlandez – cultura, istorie, legende, arta, totul perfect adaptat varstei fiecarui grup.

Steysha School of Irish Dance este interesata sa se extinda si in alte orase din tara, astfel ca cei ce vor cursuri de dans irlandez in afara Bucurestiului sunt invitati cu mare drag sa ne contacteze.

Steysha School of Irish Dance este sufletul dansului irlandez tocmai gratie combinatiei ideale dintre pasiune, dorinta, actiune si calitate a miscarii.

programul cursurilor pentru copii incepatori este:
luni: 16:00 – 17:00;
joi: 16:30 – 17:30;

pentru programul integral, va rugam sa accesati acest link: http://steysha.blogspot.com/p/programul-cursurilorclass-schedule.html

echipamentul necesar include: pantaloni scurti sau lungi (dar nu largi) de sport, tricou si sosete de bumbac si pantofi de dans;
pentru inceput vei dansa in balerini de stofa pe care ti-i poti procura de la orice magazin cu articole sportive pentru un pret modic, iar pe parcurs iti vei achizitiona soft shoes si heavy shoes;
persoanele cu parul lung vor trebui sa-l prinda in coada, la spate;
asigura-te intotdeauna ca ai o sticla de apa plata la tine;

abonamentul standard cu opt sedinte pe luna este de 120 RON, iar pentru celelalte oferte si reduceri, va rugam sa accesati: http://steysha.blogspot.com/p/tarife-class-fees.html

scoala dispune de doi instructori consulanti, nepermanenti, amandoi certificati de Comisia de dans irlandez din Dublin si de inca trei instructori permanenti specializati pe dansul irlandez de performanta si spectacol, detinatori de certificate eliberate de aceeasi Comisie de la Dublin si de multiple premii la competitiile internationale;
cursul de copii va beneficia de implicarea totala a unuia dintre acesti instructori, specializat pe sustinere de cursuri pentru cei mici;

studio-ul a fost construit in toamna lui 2010, se afla la mansarda foarte cocheta a unei vilisoare din strada Cameliei;
studio-ul este dotat cu parchet si linoleum, toaleta si dus, vestiare, incalzire proprie, sistem audio si oglinzi ce urmeaza a fi instalate in ianuarie 2011;

pe langa cursul standard de invatare a dansului irlandez, scoala ofera si doua cursuri suplimentare de coregrafie si de pregatire pentru performanta in domeniul dansului irlandez;

Opinii utilizatori

Steysha School of Irish Dance
De STEYsha pe 12 Martie 2011

Multumim, irish@heart. Poate ne vedem la sala, nu?

Steysha School of Irish Dance
De Irish@heart pe 27 Ianuarie 2011

Love it!

Contact Steysha School of Irish Dance

Adresa

Cameliei, 39, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Zona Gara de Nord, Piata Victoriei, zona Berzei
Site steysha.blogspot.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.