• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
limbi straine

Shakespeare School - Cursuri de limba engleza

Oferta Shakespeare School de cursuri de limba engleza si oportunitati educationale cuprinde:

- cursuri de engleza generala pentru copii si tineri intre 4 - 25 ani;
- cursuri pregatitoare pentru sustinerea examenelor internationale Cambridge, Trinity, IELTS si TOEFL;
- cursuri de pregatire pentru admiterea la clase/ licee...

Oferta Shakespeare School de cursuri de limba engleza si oportunitati educationale cuprinde:

- cursuri de engleza generala pentru copii si tineri intre 4 - 25 ani;
- cursuri pregatitoare pentru sustinerea examenelor internationale Cambridge, Trinity, IELTS si TOEFL;
- cursuri de pregatire pentru admiterea la clase/ licee bilingve;
- cursuri intensive de vara de limba engleza "Coloured summer sessions" la sediile Shakespeare School din Bucuresti (module de 2-3 saptamani), in perioada iunie-iulie;

- cluburi de conversatie in limba engleza "English over a cup of tea" cu profesori nativi
- cursuri de consiliere pentru admiterea la universitati britanice: Destination UK
- scoli de vara de limba engleza de 2 saptamani in Marea Britanie sau SUA

Sediul central al Shakespeare School este situat intr-o zona rezidentiala linistita din sectorul 2 (in apropiere de Gara de Est), intr-o vila eleganta construita in stil englezesc si inconjurata de o superba gradina de trandafiri.

Sediul Shakespeare School-Mosilor isi desfasoara activitatea intr-o vila cu o arhitectura deosebita, construita in stil interbelic, cu sali de clasa elegante si spatioase. Este situata intr-un cartier de vile central, langa arterele: Bd. Carol, Bd. Mosilor, Bd. Pache Protopopescu si la doar 5 minute de Piata Rosetti.

Sediul Shakespeare School-Dorobanti este situat pe strada Tokio, nr.9, in sectorul 1 (in vecinatatea Administratiei Financiare Sector 1, la doar 5 minute de Piata Victoriei)

secretariatele Shakespeare School sunt deschise de luni - vineri intre orele 10:00 - 19:00;

cursurile de limba engleza de la Shakespeare School sunt predate de profesori tineri, entuziasti, cu pregatire metodica deosebita, ce au absolvit cursuri de specializare in Marea Britanie si stagii de perfectionare organizate de Consiliul Britanic;

white-board;
tabla interactiva, TV, DVD player, casetofon;
flashcards;
postere, teatru de papusi, etc care fac din fiecare curs de limba engleza o experienta placuta si motivanta

club de conversatie cu profesor nativ;
program de consiliere educativa "Destination UK"
scoli de vara de limba engleza in Romania si strainatate (Marea Britanie, SUA)

Opinii utilizatori

:)
De Testerul_lui_peste_prajit2 pe 10 August 2018

:)

Contact Shakespeare School - Cursuri de limba engleza

Adresa

Eufrosin Poteca, 42A, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon Sediul central al Shakespeare School (Ferdinand)
Tel/fax: 021.252.24.79
Mobil: 0755.132.227

Sediul Shakespeare School-Mosilor
Mobil: 0755.132.226
Tel: 021.316.17.40

Sediul Shakespeare School - Dorobanti
Mobil: 0755.132.228
Site www.shakespeare-school.ro
Email info@shakespeare-school.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.