• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Ploiesti
Cursuri de:
dans

Scoala de street dance in Ploiesti

Pentru cei ce iubesc muzica si dansul, va invitam sa participati alaturi de noi la cursurile de streetdance. Cursurile de dans pe care le organizam sunt adresate in special celor ce simt ca vor sa danseze, insa nu stiu reteta.

Scopul nostru este de a promova cultura Hip Hop, a da informatii corecte viitorilor dansatori si a intelege mai...

Pentru cei ce iubesc muzica si dansul, va invitam sa participati alaturi de noi la cursurile de streetdance. Cursurile de dans pe care le organizam sunt adresate in special celor ce simt ca vor sa danseze, insa nu stiu reteta.

Scopul nostru este de a promova cultura Hip Hop, a da informatii corecte viitorilor dansatori si a intelege mai bine ceea ce inseamna cultura hip hop si cum s-au dezvoltat stilurile de dans.

In timp speram sa strangem o echipa de oameni dornici sa danseze si sa munceasca pentru a ne prezenta la show-uri si competitii.

sambata de la ora 15:00 la 17:00;
duminica de la ora 14:00 la 16:00;

pantaloni, tricou, adidasi de schimb;

Hip Hop Beginner Class – toata luna
abonament – 80 Ron / luna – 2 sedinte pe saptamana ( 8 antrenamente )

Hip Hop Beginner Class – jumatate de luna
abonament – 50 Ron / jumatate de luna – 2 sedinte pe saptamana ( 4 antrenamente )

Hip Hop Beginner Class – o saptamana
abonament – 25 RON / o saptamana – 2 sedinte

Hip Hop Beginner Class – un singur curs
15 Ron – o singura sedinta

sala moderna cu vestiar si baie moderna;
aer conditionat, caldura;

Opinii utilizatori

Contact Scoala de street dance in Ploiesti

Adresa

Castor, 255, Prahova, Ploiesti

Reper In incinta Fitness Club Nico, in apropierea statiilor de microbuz
Telefon 0736.446.208
Site www.dansploiesti.com
www.facebook.com/pages/I-Love-Hip-Hop-Dance-School-Ploiesti/113970582105448
Email ilovehiphop_ds@yahoo.com
radualexandrucosmin@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.