• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 3
Cursuri de:
dans

Scoala de dans Moty Dance

Scoala de dans "Moty Dance" activeaza in industria dansului de mai bine de 7 ani, timp in care a crescut numeroase trupe de copii talentati, printre care se numara si campionii nationali ai Hip Hop International Romania - Categoria Copii.

Dansatorii scolii de dans s-au evidentiat atat pe plan competitional, cat si prin aparitii...

Scoala de dans "Moty Dance" activeaza in industria dansului de mai bine de 7 ani, timp in care a crescut numeroase trupe de copii talentati, printre care se numara si campionii nationali ai Hip Hop International Romania - Categoria Copii.

Dansatorii scolii de dans s-au evidentiat atat pe plan competitional, cat si prin aparitii la festivaluri celebre precum, Mamaia Copiilor sau prin colaborari cu artisti consacrati precum, Alex Velea, Corina sau Loredana Groza.

Potrivit motto-ului Moty Dance - "Together we can make it happen", managerii scolii de dans si-au dorit ca prin echipa tanara de instructori si dansatori, sa creeze un spatiu propice pentru dezvoltarea dansului romanesc si aducerea acestuia la nivel de performanta. Astfel, in 2010 scoala de dans a reusit prima sa performanta la nivel international, reprezentand Romania la Campionatul Mondial de Hip Hop din Las Vegas U.S.A., unde trupa “The Kittens Romaniaµ s-a clasat pe locul 31 mondial din 45.

Oferta educational-artistica prezinta cursuri de dans la nivel de initiere, intermediar si performanta, adresate tuturor grupelor de varsta, incepand cu 3 ani. Structura cursurilor prezinta ca obiectiv principal dezvoltarea si perfectionarea abilitatilor cultural-artistice si creative ale copilului. Mai mult decat atat, cursurile noastre contribuie si la dezvoltarea calitatilor motrice sportive, a memoriei, a spiritului de echipa si a abilitatii de socializare. Stilurile de dans abordate reprezinta o imbinare intre street dance si dans modern.

Together we can make it happen!

http://www.dansatori.ro/program/

-

-

da

studioul de dans are o capacitate de aproximativ 50 de copii, este dotat cu sala de dans, vestiare, zona de asteptare si terasa;

-

Opinii utilizatori

Contact Scoala de dans Moty Dance

Adresa

Iuliu Valaori, 7, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Zona Piata Unirii. Intrarea se face din Calea Calarasilor.
Telefon 0734.137.083
Site www.dansatori.ro
Email info@dansatori.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.