• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
dans
; actorie

Scoala de Teatru Q-Feel

Scoala de Teatru Q-Feel organizeaza de 4 ani cursuri de actorie pentru adulti si copii, dar si programe de training si dezvoltare personala destinate angajatilor din companii.

Participanii la cursurile de actorie, dictie si public speaking, workshop-uri si module de teambulding invata sa se relaxeze activ si sa-si exprime creativ...

Scoala de Teatru Q-Feel organizeaza de 4 ani cursuri de actorie pentru adulti si copii, dar si programe de training si dezvoltare personala destinate angajatilor din companii.

Participanii la cursurile de actorie, dictie si public speaking, workshop-uri si module de teambulding invata sa se relaxeze activ si sa-si exprime creativ personalitatea prin intermediul tehnicilor artei teatrale. Filosofia Q-Feel este strans legata de respectul pe care ni-l acordam atat noua, cat si celorlalti, iar o mai buna comunicare cu cei din jurul nostru inseamna in primul rand o mai mare incredere in noi.

cursurile de actorie pentru adulti dureaza minimum 4 luni, cu o frecventa de participare a cursantilor de o data pe saptamana, (2h - de la ora 19:00);

cursurile de actorie pentru copii se desfasoara intr-un interval de minimum 3 luni, cu o frecventa de participare a cursantilor de o data pe saptamana, in fiecare zi de sambata (1.30 h, de la ora 12:00);

cursuri de dictie si public speaking pentru adulti si copii: individuale sau in sesiuni de grup, cu o durata variabila, in functie de solicitarile cursantilor;

programele adresate companiilor sunt customizate in functie de cerinte: module de teambuilding, traininguri de comunicare cu clientii, ateliere de creativitate, cursuri de improvizatie, sesiuni de dictie si public speaking; toate cursurile au la baza tehnici specifice artei teatrale si contribuie la dezvoltarea personala a fiecarui cursant;

profesori calificati;

cursuri de actorie;
cursuri de dictie;
cursuri de dans;
scoala de arta;
workshop-uri de creativitate;
pregatire admitere facultati de profil;

Opinii utilizatori

Contact Scoala de Teatru Q-Feel

Adresa

Tepes Voda, 3, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Zona Hala Traian, in spatele bisericii Hagiu;
Telefon 0731.617.892
Site www.cursuri-actorie.ro
Email contact@cursuri-actorie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.