• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
actorie
; arta

Scoala de Film si Televiziune pentru copii Micile Vedete

Scoala de Film si Televiziune pentru Copii Micile Vedete este un proiect educativ unic in Romania, care se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani, care vor sa se dezvolte armonios, sa invete jucandu-se, sa isi invinga emotiile excesive, sa isi cultive creativitatea alaturi de specialisti din lumea filmului si a televiziunii, sa...

Scoala de Film si Televiziune pentru Copii Micile Vedete este un proiect educativ unic in Romania, care se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani, care vor sa se dezvolte armonios, sa invete jucandu-se, sa isi invinga emotiile excesive, sa isi cultive creativitatea alaturi de specialisti din lumea filmului si a televiziunii, sa isi dezvolte vocabularul si sa isi insuseasca o dictie de invidiat, beneficiind, in acelasi timp, de sansa de a se face cunoscuti inca de la varste foarte fragede.

Copiii studiaza trei discipline: Interpretare, Tehnica de filmare si Dictie. Pentru buna desfasurare a cursurilor, copiii au la dispozitie aparatura profesionala, un sistem de talent management, plan individual de dezvoltare.

Cursuri de Actorie:

- Exercitii de miscare scenica
- Jocuri de coordonare a miscarii, de concentrare, de memorizare
- Improvizatie si stimularea imaginatiei
- Miscare scenica, analiza gestuala

Cursuri de Tehnica de Filmare:

- Exercitii in fata camerei de filmat
- Sunt folosite echipamente profesionale: camera de filmat, trepied, lumini, panouri, microfon, ecran (LCD)– pentru a simula un studio de televiziune
- Tehnici de miscare, de prezentare si de vorbire in fata camerei de filmat
- Filmarea exercitiilor, proiectarea lor pe un ecran si analizarea lor sub indrumarea profesorului

Cursuri de Dictie:

- Exercitii de dictie si tehnici de respiratie;
Fiecare participant va beneficia de un set de fotografii speciale pentru casting, va fi inscris in baza de date a agentiilor de casting partenere. Astfel copiii au sansa sa participe la castinguri pentru filme, emisiuni radio/TV pentru copii etc.

Alte Informatii

Durata cursurilor: 16 saptamani
Frecventa: 1 data pe saptamana, 1h30min
Perioada: Februarie – Iunie 2013;
Locatie: Centrul Cultural Metropolitan, B-dul Poligrafiei, nr.4, Piata Presei Libere, Sector 1

Ariana Pendiuc - in ani consecutivi, in 2012, 2011 si 2010 a participat in calitate de regizor la Festivalul de Film de la Cannes;

Ariana Pendiuc a absolvit Facultatea de Cinematografie si Televiziune, specializarea Regie de Film si Televiziune din cadrul Universitatii Media, la clasa renumitului profesor Andrei Blaier, promotia 2009;

Michel Horaþiu Bob - actor, regizor si profesor pentru copii inca din anul 2005, Horatiu sustine in cadrul scolii noastre cursurile de tehnica de filmare;

Lacramioara Brecea - a absolvit cursurile Facultatii de Arte, sectia Actorie, dupa care a inceput colaborarile cu Teatrul Excelsior, Teatrul Masca, dar si Tony Bulandra, din Targoviste;

Tamara Roman - actrita, coordonator artistic, jocuri de actorie si improvizatie in taberele Mastermind si Barretstown;

Opinii utilizatori

Contact Scoala de Film si Televiziune pentru copii Micile Vedete

Adresa

Episcop Radu, 43, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.micilevedete.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.