• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 6
Cursuri de:
dans

Scoala de Dans Express Dance

Scoala de Dans Express Dance ofera cursuri de dans sportiv pentru copii si adulti. In fiecare marti si joi seara, in sala de sport a liceului Sf. Antim Ivireanu (fosta scoala generala nr 191).

Dansul sportiv se imparte in 2 mari categorii: dansurile standard sau de societate (vals lent, tango, vals vienez, slowfox si quickstep) si...

Scoala de Dans Express Dance ofera cursuri de dans sportiv pentru copii si adulti. In fiecare marti si joi seara, in sala de sport a liceului Sf. Antim Ivireanu (fosta scoala generala nr 191).

Dansul sportiv se imparte in 2 mari categorii: dansurile standard sau de societate (vals lent, tango, vals vienez, slowfox si quickstep) si dansurile latino-americane (samba, cha-cha-cha, rumba, paso doble si jive). Pe langa toate aceste stiluri de dans veti mai invata si dansurile latino de club (salsa, merengue, bachata, cumbia, mambo), precum si alte dansuri din folclorul international (sirtaki, tango agentinian, s.a).

Pe langa relaxarea psihica si tonusul muscular conferit, dansul reprezinta un bun mod de a scapa de stressul cotidian, de a capata o postura mult mai sanatoasa, dar si de a ne antrena inima, reprezentand un bun exercitiu cardio-vascular. Invatati sa dansati, scapati de stress si va umpleti cu energie.

Nu aveti nevoie de un partener, trebuie doar sa va prezentati la sala, participati la o sedinta, dupa care discutam detaliile.
Daca optati sa veniti doar un numar limitat de sedinte, pretul unei sedinte este de 20 RON.

grupe de copii:

martea
grupa 1: 19:00 - 20:00;
grupa 2: 20:00 - 21:00;

joia
grupa 1: 18:00 - 19:00;
grupa 2: 19:00 - 20:00;

grupa de adulti:

martea - 20:00 - 21:00;
joia - 19:00 - 20:00;

pentru inscrierea la o grupa de copii puteti opta pentru oricare grupa;

incaltaminte de schimb, o tinuta cat mai lejera;

100 RON / luna / persoana;
150 RON / luna / copil - in cazul in care se opteaza pentru participarea la ambele grupe;

Imbuzan Liviu - antrenor principal, grupa initiere si avansati; grupa 1 copii si grupa de adulti;

Calomfirescu Timeea - antrenor, grupa initiere si intermediari; grupa 2 copii;

Vestiare, dusuri, sala 500mp;

lectii particulare nunta sau orice eveniment special;
show-uri cu perechi de dansatori copii sau adulti pentru orice eveniment;

Opinii utilizatori

Contact Scoala de Dans Express Dance

Adresa

Poiana Muntelui, 1, Bucuresti, Sectorul 6

Reper Piata Dr. Taberei, Parcul Dr. Taberei, statia RATB Poiana Muntelui
Telefon 0745.769.669 / 0766.597.579
Site www.expressdance.ro
Email express.dance@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.