• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Cluj Napoca
Cursuri de:
arta
; bune maniere

Re-Create Yourself - Maestrii jocului

Faci echipa buna cu copilul tau?
Vreti sa va distrati impreuna jucandu-va?

Deoarece suntem din ce in ce mai ocupati, nu petrecem foarte mult timp de calitate alaturi de copii nostri, facand ceea ce la place lor cel mai mult, si anume sa se joace.

Re-Create Yourself va invita sa deveniti "maestrii jocului" alaturi de...

Faci echipa buna cu copilul tau?
Vreti sa va distrati impreuna jucandu-va?

Deoarece suntem din ce in ce mai ocupati, nu petrecem foarte mult timp de calitate alaturi de copii nostri, facand ceea ce la place lor cel mai mult, si anume sa se joace.

Re-Create Yourself va invita sa deveniti "maestrii jocului" alaturi de copiii vostri in cadrul unui nou program destinat jocului si jocurilor in care cei mari si cei mici se vor regasi pe terenul comun al rasului.

Va propunem o ora de jocuri amuzante, interactive, de echipa, jocuri menite sa stimuleze rasetele, voia buna, spontaneitatea, increderea in sine, spiritul de competitie care se vor desfasura in fiecare sambata intre orele 10:00 - 10:50 si 11:00 - 11:50, la Biblioteca Judeteana Octavian Goga, oferind o experienta de bucurie, amuzament si apropiere intre parinti si copii.

in fiecare sambata, intre orele 10:00 - 10:50 si 11:00 - 11:50, pentru grupa de varsta 4 - 7 ani;

lipsa de prejudecati, buna dispozitie, dragoste, minte deschisa, dorinta de provocare;

45 RON / luna / echipa

Ioana Tigan - psiholog clinician specialist, psihoterapeut si trainer

Opinii utilizatori

Contact Re-Create Yourself - Maestrii jocului

Adresa

Calea Dorobantilor, 104, Cluj, Cluj Napoca

Reper Biblioteca Judeteana Octavian Goga
Telefon 0721.469.921
Site www.re-createyourself.ro
Email ioana_tigan@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.