• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
ProLanguage - curs de limba engleza pentru copii 4-7 ani
0 opinii
Localitate:
Sibiu
Cursuri de:
limbi straine

ProLanguage - curs de limba engleza pentru copii 4-7 ani

Engleza pentru cei mici (4-18 ani)

We make kids creative & The fun & easy way

Invatam prin cantece, jocuri, povestiri, filme documentare si teme special alese pentru copii.

Este placut si usor!

Scenetele de teatru dezvolta imaginatia si creativitatea copilului tau si faciliteaza procesul de asimilare a...

Engleza pentru cei mici (4-18 ani)

We make kids creative & The fun & easy way

Invatam prin cantece, jocuri, povestiri, filme documentare si teme special alese pentru copii.

Este placut si usor!

Scenetele de teatru dezvolta imaginatia si creativitatea copilului tau si faciliteaza procesul de asimilare a vocabularului si a cunostintelor elementare de gramatica.

Metodele de predare includ o varietate de mijloace moderne de predare – audio, video, vizual - carti de joc, planse si postere interactive, activitati extracurriculare, cluburi speciale pentru copii.

Cum invatam engleza? De ce ne iubesc copiii?

Pictam si coloram, decupam, lipim si modelam in plastilina, realizam proiecte minunate, participam la competitii si organizam evenimente pentru parinti
Participam la dialoguri si jocuri de rol, la scenete de teatru, spunem poezii, cantam
Invatam prin miscare, actiune si interactiune
Copiii au parte de lectii interesante, interactive si creative, axate pe conversatie
Le oferim dragostea, implicarea si experienta profesorilor nostri, pregatiti de catre cei mai buni metodisti si formatori la nivel international: Lilika Couri, Susan Thomas, Bonnie Tsai, Vanessa Reilly, Jeremy Harmer si altii.

Organizare:

Cursurile se organizeaza pentru un numar optim de 8 - 10 copii/grup, cu desfasurare pe o perioada de 7 luni, in 2 sedinte pe saptamana.

Engleza pentru scolari (7-14 ani)

Alege si tu Cambridge pentru copii!

Peste 3 milioane de candidati aleg in fiecare an examenele Cambridge ESOL

Cursurile Cambridge pentru copiii cu varsta intre 7-12 ani, sunt cursuri care ofera pregatirea necesara obtinerii certificatelor Cambridge pentru copii (YLE - Young Learners of English).

Metodele de predare specifice pentru copii, pun accent pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare in limba engleza (scris, vorbit, ascultat, citit). Cu cat copiii incep de timpuriu sa vorbeasca si sa gandeasca intr-o limba straina, cu atat isi vor dezvolta mai usor abilitatile de comunicare in limba studiata.

Testele sunt concepute de catre Cambridge ESOL - departament al Universitatii Cambridge- si sunt impartite pe trei niveluri de incepatori, cu grad diferit de dificultate:

Starters - nivelul A1 al Cadrului European Comun
Movers - nivelul A1
Flyers - nivelul A2, aproximativ echivalent cu Cambridge Key English Test (KET).


Beneficii pentru copilul tau:

Cambridge YLE Tests constituie un avantaj pentru reusita la examenele Cambridge de mai tarziu, familiarizand copiii cu metodologia examenelor Cambridge
Sunt concepute dupa metoda de invatare progresiva si au un caracter participativ-interactiv, fiecare copil fiind implicat in procesul de invatare
Sunt o metoda excelenta de a-i motiva sa invete limba engleza
Recompenseaza efortul si masoara progresul copilului tau
Ii ofera o baza solida in invatarea unei limbi straine
Recunoastere la nivel international a cunostintelor de limba engleza

Recompensat printr-un certificat detinut de milioane de copii din intreaga lume, copilul tau se va simti mai increzator in abilitatile lui de comunicare.

Testele YLE sunt concepute pentru a evidentia abilitatile de comunicare si sunt prezentate in format colorat, cu instructiuni clare si simple pentru a fi usor de rezolvat.

Fiecare nivel are 3 probe: ascultare, citire si scriere, vorbire si sunt sustinute cu un examinator instruit special si monitorizat de catre Cambridge ESOL, pentru a sustine aceleasi standarde in intreaga lume.

De ce vrei sa inveti cu noi?

Departajarea copiilor pe grupe se face printr-un test de plasare si astfel putem fixa obiective clare de invatare
Respectam programa si metodologia de examinare specifica fiecarui tip de test, astfel incat cei mici vor sti sa abordeze si sa rezolve cu succes fiecare sectiune de testare
Suport de curs si teste specifice Cambridge YLE
Simulari pentru testare
Profesori certificati pentru predarea cursurilor Cambridge YLE

Organizare:

Cursurile se organizeaza pentru un numar optim de 8 - 10 copii/grup, cu desfasurare pe o perioada de 7 luni, în 2 sedinte pe saptamana.

luni - vineri: 09:00 - 18:00

Cerere de inscriere, copie CI parinte

15 lei + TVA

profesorii nostri, licentiati in predarea limbilor straine si specializati atat in a preda copiiilor cat si adultilor, se adapteaza in intregul proces de predare la necesitatile de formare ale cursantilor, la stilul lor de invatare, acordand atentie deosebita fiecarui participant si implicandu-l activ in lectie;

Opinii utilizatori

Contact ProLanguage - curs de limba engleza pentru copii 4-7 ani

Adresa

Somesului, 3, Sibiu, Sibiu

Reper Langa hotel Ibis
Telefon 0269.250.090
Site www.prolanguage.ro
Email info@prolanguage.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.