• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
limbi straine

Poliglot - Cursuri de engleza si germana

Poliglot - Cursuri de engleza si germana
Spune-mi si voi uita, arata-mi si poate imi voi aduce aminte, implica-ma si voi intelege!

Aceasta maxima celebra a lui Confucius reprezinta principiul de baza al metodologiei de predare a cursurilor de limbi straine in cadrul programului educational ¥Poliglotµ- engleza si...

Poliglot - Cursuri de engleza si germana
Spune-mi si voi uita, arata-mi si poate imi voi aduce aminte, implica-ma si voi intelege!

Aceasta maxima celebra a lui Confucius reprezinta principiul de baza al metodologiei de predare a cursurilor de limbi straine in cadrul programului educational ¥Poliglotµ- engleza si germana.

Cu totii stim ca cel mai bine invatam prin propria experienta iar acest lucru este valabil si in invatarea limbilor straine. Cu cat incepem mai devreme si avem mai multe experiente de invatare, cu atat vom atinge mai repede rezultatele dorite.

De aceea, credem ca cea mai potrivita perioada a vietii pentru introducerea unui limbaj nou este copilaria. Acum puterea de absorbtie a informatiilor este nemarginita iar tot ce invatam se va sedimenta pentru viitor.

Din dorinta de a facilita invatarea limbilor straine de timpuriu si acoperind toate intervalele de dezvoltare pana la perioada pubertatii, am conceput programe de invatare a limbilor straine pe urmatoarele nivele de varsta:

Baby grade: 2.6 – 3 ani;

Mini grade: 3 - 5 ani;

Junior grade: 5 - 8 ani;

School grade: 8 - 12 ani;

Principala modalitate de invatare a limbilor straine in cursurile Poliglot este utilizarea lor in vorbire si scris. Regulile gramaticale nu le vom memora ca pe o poezie, ci vom crea situatii de invatare pentru aplicarea lor in dialoguri si compuneri.

Vom facilita invatarea prin mijloace si materiale variate implicand cat mai multi stimuli de invatare: proiectii video, melodii in limba engleza acompaniate de diverse instrumente, jocuri pe internet, dans si drama.

Vom invata legumele si fructele facandu-ne salata - reteta personala, vom afla culorile curcubeului pictandu-l pe pereti, vom afla care sunt animalele domestice jucandu-ne de-a medicul veterinar…si multe alte situatii practice de invatare prin propria experienta.

Iar cel mai important lucru este acela ca ii vom ajuta pe copii sa isi depaseasca inhibitiile, sa se simta liberi si sa se exprime liberi in alta limba decat cea materna.

Participati gratis la prima lectie demonstrativa de limba engleza si germana si consultati programa de curs pentru fiecare grupa de varsta!

Pentru programari si detalii va rugam sa ne scrieti pe adresa: georgiana(@)edu-care.ro.

Va asteptam cu drag!

da

Opinii utilizatori

Contact Poliglot - Cursuri de engleza si germana

Adresa

Luiggi Galvani, 13, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 0721.571.086
Site http://www.edu-care.ro/index.php/poliglot-cursuri-de-engleza-si-germana
Email inteligenti@edu-care.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.