• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Localitate:
Baneasa
Cursuri de:
dans
; muzica; arta

Music Academy: lectii de pian, vioara, chitara si cursuri de educatie muzicala

Music Academy ofera pregatire muzicala de exceptie: lectii de pian, vioara, chitara si cursuri de educatie muzicala.

In cazul in care sunteti pasionat de muzica sau aveti copii ce isi doresc sa desluseasca tainele instrumentelor muzicale Academia de Muzica pentru copii cu sedii in Bucuresti si Pipera este locul ideal unde muzica poate...

Music Academy ofera pregatire muzicala de exceptie: lectii de pian, vioara, chitara si cursuri de educatie muzicala.

In cazul in care sunteti pasionat de muzica sau aveti copii ce isi doresc sa desluseasca tainele instrumentelor muzicale Academia de Muzica pentru copii cu sedii in Bucuresti si Pipera este locul ideal unde muzica poate deveni pasiune si parte din dezvoltarea si educatia copiilor.

Structurata pe cursuri individuale si de grup programa Music Academy ofera cursuri instrumentale de pian, chitara, vioara, violoncel si instrumente de suflat.

Lectiile de educatie muzicala si arte al spectacolului asigura o baza de cultura aparte si extindere a ariei de interes si de perceptie atat de necesare copiilor in dezvoltarea lor catre lume si viata.

Pentru cei pasionati de actorie si miscare scenica grupele de teatru sunt locul perfect in care pe langa distractie si o preocupare sporita pentru arta si frumos, micutii isi dezvolta o serie de aptitudini speciale de care se vor putea folosi in viitor.

Cursurile de muzica se desfasoara in weekend si sunt impartite in pachete de 1 – 3 ore/zi.

Spectacolele organizate regulat in locatii inedite confera mediul ideal si atmosfera speciala in care muzica si muzicienii se simt "acasa". Recitalurile pe care le vor putea sustine in calitate de protagonisti ii vor incanta atat pe micii interpreti cat si pe parinti si invitatii nostri.

Momentele in care sunetele muzicale se imbina intr-un mod armonios si atat de placut, iar muzica este creata practic doar de copii prin talent, pasiune si implicare proprie, sunt unice.

Sansa de a putea creea cu propriile manute si sentimente muzica, merita oferita oricarui copil. Iar stradania lor, alaturi de cea a parintilor si, desigur, a intregii noastre echipe de specialisti, se va transforma fara indoiala intr-un plus de educatie, cultura si pasiune, atat de necesare spiritualitatii proprii in evolutia sa fireasca spre oricare performanta si-o vor dori in viitor.

sambata si duminica 09:00 - 17:00;

intre 140 RON si 380 RON / luna in functie de pachetul ales

echipa de specialisti este formata din profesori experimentati din scolile de muzica bucurestene, alaturi de mai tinerii lor colegi, studenti sau tineri absolventi ai facultailor de profil artistic si ai Conservatorului de Muzica din Bucuresti;

cursuri de pian, chitara, vioara, harpa, viola, violoncel, si instrumente de suflat;
cursurile instrumentale sunt individuale;
curs de educatie muzicala si arte ale spectacolului pentru copii;
educatie muzicala ( cantec, cor, auditii si initiere in limbaj specializat );
teatru muzical (exprimare scenica prin limbaj verbal si nonverbal);

Opinii utilizatori

Pian
De Flori pe 09 Ianuarie 2016

Vreau sa ma inscrim la pian

Contact Music Academy: lectii de pian, vioara, chitara si cursuri de educatie muzicala

Adresa

Drumul Bisericii, Bucuresti, Baneasa

Reper Pipera si Bucuresti /Strada Eugen Jebeleanu colt cu strada Drumul Bisericii
Telefon 0766.720.490
Site www.musicacademy.ro
Email contact@musicacademy.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.