• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
2 opinii
Localitate:
Piatra Neamt
Cursuri de:
dans

Milady Dance Club - Dans spotiv

Milady Dance Club - Dans spotiv ofera: cursuri de dans pentru incepatori, avansati, copii si adulti. Coregrafii particulare pentru dansul de deschidere al petrecerii de nunta. Coregrafii si momente speciale cu tinerii dansatori ai clubului.

Milady Dance Club - Dans spotiv ofera: cursuri de dans pentru incepatori, avansati, copii si adulti. Coregrafii particulare pentru dansul de deschidere al petrecerii de nunta. Coregrafii si momente speciale cu tinerii dansatori ai clubului.

impartit pe grupe de copii incepatori si avansati;
adulti si perechi de viitori miri;
de luni pana vineri, de la ora 17:00 - 22:00;

imbracaminte lejera, incaltaminte la fel, multa voie buna

de la 10 la 50 RON, in functie de curs si de durata lui;

instructori

sala de dans de 80 mp, cu parchet si oglinzi;
apa si ceaiul sunt din partea casei;

Opinii utilizatori

Breakdance
De Botez isabela pe 17 Mai 2014

Buna ziua, Am un baietel de 6 ani caruia ii place foarte mult sa danseze cam orice stil modern, dar placerea lui maxima este breakdance-ul. Stiu ca multi parinti sunt intereasti de acest stil de dans pentru copii lor. Intrebarea mea este: de ce nu introduceti acest stil de dans in programa dumneavoastra? Va multumesc anticipat pentru raspuns. Cu stima, Isabela B.

Adresa site
De Laura pe 26 Decembrie 2011

miladydanceclub.webs.com

Contact Milady Dance Club - Dans spotiv

Adresa

Arcului, 8, Neamt, Piatra Neamt

Reper In cladirea SSA
Telefon 0747.454.719
Site miladydanceclub.webs.com
Email miladydanceclub@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.