• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Cursuri de:
muzica

Lectii de pian

Licentiata a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, sectia Pian Pirincipal, profesoara tanara cu experienta de 15 ani in predarea pianului, ofer lectii de pian copiilor si adultilor, incepatorilor cat si celor avansati.

Lectiile sunt personalizate in functie de nivelul muzical al fiecaruia, atractive si relaxante. Cursurile se...

Licentiata a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, sectia Pian Pirincipal, profesoara tanara cu experienta de 15 ani in predarea pianului, ofer lectii de pian copiilor si adultilor, incepatorilor cat si celor avansati.

Lectiile sunt personalizate in functie de nivelul muzical al fiecaruia, atractive si relaxante. Cursurile se desfasoara in sectorul 1, zona Gara de Nord. Pretul unei ore de pian este de 70 RON.

tariful unei lectii de pian (50 min.) este de 70 RON
4 lectii individuale / luna 250 RON - reducere 10%

va puteti alege unul din pachetele de tarifare de mai jos valabile pana pe data de 31.01.2014:

pachetul gold:

4 lectii / 2 saptamani 160 RON
8 lectii / luna 320 RON

pachetul silver:

2 lectii / 2 saptamani 120 RON
4 lectii / luna 230 RON
8 lectii / 2 luni 470 RON

pentru mai multe informatii ne puteti contacta:
0742.300.041

Opinii utilizatori

Contact Lectii de pian

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

Reper Sector 1 - Gara de Nord
Telefon 0742.300.041
Site pianoclock.tumblr.com
Email pianoclock@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.