• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 6
Cursuri de:
dans
; muzica; limbi straine; actorie; arta

Learn with Music - Cursuri de muzica in limba engleza

Timpul cel mai bun in dezvoltarea copilului este de la nastere pana la varsta de 7 ani. Programul "Learn With Music" este special conceput pentru a stimula acesti copii, astfel incat ei sa-si dezvolte potentialul muzical pentru viitor si sa invete limba engleza in acelasi timp.

Cercetariile stiintifice au demonstrat ca expunera...

Timpul cel mai bun in dezvoltarea copilului este de la nastere pana la varsta de 7 ani. Programul "Learn With Music" este special conceput pentru a stimula acesti copii, astfel incat ei sa-si dezvolte potentialul muzical pentru viitor si sa invete limba engleza in acelasi timp.

Cercetariile stiintifice au demonstrat ca expunera timpurie a copilului la muzica si la o limba straina, are efecte pozitive asupra creierului, asadar, cu cat incepe mai devreme, cu atat mai bine.

Learn With Music aduce pentru prima data in Romania - faimoasele si premiatele materiale (cd-uri si carti) de la The Music Class INC, SUA. Materialele sunt special concepute pentru stimularea creierului copiilor.

Ele includ o mare varietate de scari muzicale, ritmica, instrumente si stiluri de muzica si toate aceste sunt in engleza - ceea ce ajuta foarte mult la invatarea limbii engleze - prin muzica. Educatia este informala.

Copiii participa cum vor si conform nivelului lor de dezvoltare. Stimulam invatarea prin joaca si muzica. Acesta este cel mai bun mod de a invata muzica si o limba straina - prin joaca!

clasele sunt pe varste:

bunnies - 3 luni - 1 an;
pups - 1 an - 3 ani;
cats - 4 ani - 6 ani;

cursurile sunt dimineata 10:00, 11:00, 12:00, 13:00 si dupa-masa 15:00, 16:00, 17:00, 18:00 (in incinta clubului Miramar - "Clubul Miramar" Bulevardul Chisinau nr. 6 ( fost Socului ) sector 2, Bucuresti

programul este pentru copii insotiti de parinti;

modulul este de 10 saptamani, clasele se tin saptamanal cate 45 de minute / clasa;

se va studia un cd si o carte din colectia programului american: "The Music Class";

copiii vor invata limba engleza prin muzica si joc;

pentru informatii sunati la nr. de tel. 0723.404.136

profesoara de muzica cu peste 15 ani de experienta in Statele Unite ale Americii;

instrumente muzicale pentru copii speciale, aduse din SUA;

13 colectii de cd si carti;

jocuri specifice varstei;

Opinii utilizatori

Contact Learn with Music - Cursuri de muzica in limba engleza

Adresa

Calea Plevnei, 145B, Bucuresti, Sectorul 6

Reper Zona Eroilor
Telefon 0723.404.136
Site www.learnwithmusic.ro
Email danatoma@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.