• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Localitate:
Sectorul 3
Cursuri de:
arta

Kinder Alegria

Kinder Alegria este creator de programe educationale non formale atat pentru copii cat si pentru parinti.

Cursurile acopera zone diverse, de la bricolaj la gatit, de la dezvoltarea inteligentei emotionale la dezvoltarea inteligentei logico-matematice, de la dezvoltarea creativitatii la educatia financiara.
Metodele de invatare ale...

Kinder Alegria este creator de programe educationale non formale atat pentru copii cat si pentru parinti.

Cursurile acopera zone diverse, de la bricolaj la gatit, de la dezvoltarea inteligentei emotionale la dezvoltarea inteligentei logico-matematice, de la dezvoltarea creativitatii la educatia financiara.
Metodele de invatare ale KinderAlegria se bazeaza pe implicarea tuturor tipurilor de inteligenta, permitand participantilor sa isi dezvolte aptitudinile si talentele, ceea ce duce la experiente cu totul noi, intr-un mediu stimulativ si relaxant, in care acestia devin “stapaniiµ propriului proces de invatare. In acest cadru fiecare contribuie cu experienta personala pentru a crea o comunitate sau o retea de invatare adaptata la un anumit context prin experimentare, reflectie, evaluare si re-adaptare. Un context din care fiecare poate sa ia cate un pic pentru a-si completa experienta de viata si a-l ajuta sa inteleaga mai bine cum poate sa transfere competentele acumulate in viata sa reala.
Cum realizam toate acestea?
Prin joc, experimentare, relationare, prin cele mai moderne metode de educatie (NLP-programare neurolingvistica, Lateral Thinking, problem solving, brainstorming), exercitii de improvizatie, role play, chestionare de personalitate, discutii de grup, exercitii practice, voie buna, deschidere si implicare activa.

in week-end;

programul dedicat parintilor, "Parinte bun, Parinte inteligent" propune o abordare a programului de dezvoltare a inteligentei emotionale si sociale KinderEQ, din perspectiva unui parinte care isi asuma rolul de coach sau de mentor al copilului sau
Parinte bun, parinte inteligent, este un program inedit, realist si practic, care le ofera parintilor posibilitatea sa aleaga diverse solutii propuse, si in care parintii invata cum sa-i dezvolte copilului noi aptitudini emotionale si sociale – deprinderile inteligentei emotionale – pentru a-l pregati pentru viata, dezvoltandu-i o imagine de sine pozitiva si puternica, sentimentul de incredere in sine si autodisciplina, aptitudini sociale si emotionale, optimismul, rezolvarea problemelor, flexibilitatea, respectul fata de sentimentele celorlalti;

Opinii utilizatori

Feedback
De Adriana Knippelberg pe 12 Noiembrie 2014

O idee complet noua care ne ajuta sa crestem copii mai responsabili, echilibrati si impliniti. Astept cu drag sa reinceapa cursurile si sa fie adaugate noi module. De asemenea, in domeniul Parenting sper sa mai fie organizate workshopuri cu Mirela Dragnea.

Contact Kinder Alegria

Adresa

Calea Vitan, 207-209, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 0721.268.009
Site www.kinderalegria.ro
Email mirela.dragnea@gmail.com
office@kinderalegria.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.