• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Cluj Napoca
Cursuri de:
arta
; bune maniere

Imaginaria Art Club - Curs cultura generala, Curs Desen, Curs Quilling, Curs Origami, Micul Magician

Imaginaria Art Club a fost creat plecand de la convingerea ca pentru o dezvoltare armonioasa copiii au nevoie de un mediu stimulativ, creativ, au nevoie de experiente cat mai bogate si indrumare specializata.

Astfel, noi am creat un loc special, cald si linistit, unde copilul tau va invata distrandu-se, va dobandi noi abilitati, va fi...

Imaginaria Art Club a fost creat plecand de la convingerea ca pentru o dezvoltare armonioasa copiii au nevoie de un mediu stimulativ, creativ, au nevoie de experiente cat mai bogate si indrumare specializata.

Astfel, noi am creat un loc special, cald si linistit, unde copilul tau va invata distrandu-se, va dobandi noi abilitati, va fi incurajat sa cerceteze, sa exeprimenteze, sa creeze.

Fie ca alegi sa iti inscrii copilul la cursul de cultura generala Ocolul Pamantului,la cel de pictura, desen,quilling sau origami noi iti promitem ca timpul petrecut la noi ii va ajunge la suflet.

grupe de varsta: 4 - 7 ani, 7 - 10 ani, 10 - 12 ani.

asiguram toate materialele necesare desfasurarii cursurilor;

tarifele variaza in functie de cursul ales;

psiholog;
profesor de pictura;
desen;
artist plastic;

Opinii utilizatori

Contact Imaginaria Art Club - Curs cultura generala, Curs Desen, Curs Quilling, Curs Origami, Micul Magician

Adresa

Dimitrie Bolintineanu, 3, Cluj, Cluj Napoca

Reper Cartier Andrei Muresanu
Telefon 0757.825.179
Site www.imaginaria-art.ro
Email office@imaginaria-art.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.