• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Localitate:
Sectorul 1
Cursuri de:
limbi straine

Helen Doron English Engleza pentru copii

Cursurile Helen Doron English ofera lectii de engleza vorbita tuturor copiilor, de la bebelusi la tineri.

Ce va oferim:

Peste 20 de ani de experienta atestata international
Metoda dovedita: Aproximativ o jumatate de milion de bebelusi, copii intre 1 şi 3 ani si copii mai mari din toata lumea au beneficiat de...

Cursurile Helen Doron English ofera lectii de engleza vorbita tuturor copiilor, de la bebelusi la tineri.

Ce va oferim:

Peste 20 de ani de experienta atestata international
Metoda dovedita: Aproximativ o jumatate de milion de bebelusi, copii intre 1 şi 3 ani si copii mai mari din toata lumea au beneficiat de programul Helen Doron Early English, de peste 20 de ani.
Invatare prin distractie: Seturi de invatare exclusive, create de experti, care inspira prin cantec, muzica, miscare, jocuri, activitati speciale si mult mai multe!
Invatare naturala: Promoveaza placerea de a deprinde noi aptitudini, crescand implicarea si motivarea in randul tuturor intervalelor de varsta.
Fiecare copil este un castigator: Alimentand predispozitia naturala a copilului de a invata prin fixare si sprijin pozitiv ajuta la formarea respectului si la cresterea increderii in sine.
Profesori pregatiti, devotati pentru o predare dinamica
Grupe mici, de 4-8 participanti si o atmosfera relaxanta si motivanta.

Sistemul de engleza Helen Doron ofera diferite cursuri in engleza pentru copii cu varste intre 3 luni si varsta de terminare a scolii (18 ani in cele mai multe tari).

Metoda Helen Doron este exprimata prin joaca, caiete de lucru, cartonase cu imagini, cantece originale pentru a veni in sprijinul limbii engleze vorbite, a pronuntiei, a gramaticii, a vocabularului a scrisului a cititului pentru copii mai mari. invatarea este rapida, distractiva si naturala, cu pregatire pentru examenele internationale de limba engleza tinute intr-o maniera relaxata si placuta.

Lectiile asigura un mediu placut in care copiii pot invata engleza cu aceeasi usurinta cu care invata propria limba materna.

Va asteptam pe toti cei interesati sa ne contactati pe email bucuresti4@helendoron.ro, prin formularul de inscriere de pe www.englezapentrucopiibucuresti.ro sau la telefon 0723501280 pentru a va programa la o lectie demonstrativa gratuita!

Opinii utilizatori

Recomand
De Ileana pe 30 Septembrie 2013

Fetita mea are 4 ani si este inscrisa la aceste cursuri din luna mai 2013. Progresele sunt vizibile si mai mult decat atat, cand stie ca mergem la engleza este cea mai bucuroasa, iar la plecare cu greu o iau de acolo.
Recomand cu caldura atat centrul cat si cadrele profesorale care predau acolo.
Ambianta este placuta, un mediu adecvat pentru orice copil!

Contact Helen Doron English Engleza pentru copii

Adresa

C.C. Arion, 18A, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Gara de Nord, Bdul.N. Titulescu, str. Banu Manta, Calea Grivitei, Piata Victoriei
Telefon 0723.501.280 / 021.222.54.52
Site www.englezapentrucopiibucuresti.ro
Email bucuresti4@helendoron.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.