• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 6
Cursuri de:
limbi straine

Follow Me Scoli de Limbi Straine

Istoria Scolilor de Limbi Straine FOLLOW ME a inceput in 1998, in Titan: ne-am dorit sa cream un loc unde copiii sa perceapa limbile straine ca pe ceva palpitant, viu, distractiv. Am vrut sa interactioneze, sa se joace si nu sa studieze in stilul rigid al scolii traditionale - receptionare-redare de informatii.

De atunci, am acumulat...

Istoria Scolilor de Limbi Straine FOLLOW ME a inceput in 1998, in Titan: ne-am dorit sa cream un loc unde copiii sa perceapa limbile straine ca pe ceva palpitant, viu, distractiv. Am vrut sa interactioneze, sa se joace si nu sa studieze in stilul rigid al scolii traditionale - receptionare-redare de informatii.

De atunci, am acumulat experienta si am crescut alaturi de cursantii nostri – copii si adulti, atat in Titan cat si in Drumul Taberei.


Sedii:

Contact Titan

Mobil: 0745 300 457
Telefon: 021 340 3751
Email: office.t@followme.ro
Adresa: Bd. Nicolae Grigorescu 27, bl. Y9C, ap. 3, interfon 3C, Sector 3

Cum ajungi?

RATB: 19, 23, 70, 79, 92, 101, 102, 311, 330, 335

Metrou: Statia Titan

Contact Drumul Taberei

Mobil: 0745 205 734
Telefon: 021 745 7230
Email: office.drt@followme.ro
Adresa: Bd. Timisoara 35, bl. OD6, Sector 6

Cum ajungi?

RATB: 8, 25, 41, 47, 137, 138

Contact Vitan

Mobil: 0757 571 175
Telefon: 031 418 6768
Email: office.v@followme.ro
Adresa: Calea Vitan 119, bl. V21B, sc. 3, Sector 3

Cum ajungi?

RATB:1,123, 124, 135, 223
Metrou: Dristor, Mihai Bravu

structura an scolar 1h de 2 ori / saptamana;
ora didactica 50 minute;
pauza 10 minute / ora;

cursuri pentru adulti;

Opinii utilizatori

Contact Follow Me Scoli de Limbi Straine

Adresa

Bulevardul Timisoara, 35, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 0745.300.457 / 0745.205.734 / 0757.571.175
Site www.followme.ro
Email office.drt@followme.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.