• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 4
Cursuri de:
limbi straine

Eurocor Kids

Eurocor este filiala a Scolii Europene de Cursuri cu sediul central in Olanda. Avand o experienta de peste 15 ani in invatarea limbilor straine, Eurocor isi indreapta acum atentia spre cei mai mici cursanti ai sai, creand special pentru copiii de varsta scolara, cursuri de limbi straine: engleza si germana!

Stim cu totii ca invatarea unei...

Eurocor este filiala a Scolii Europene de Cursuri cu sediul central in Olanda. Avand o experienta de peste 15 ani in invatarea limbilor straine, Eurocor isi indreapta acum atentia spre cei mai mici cursanti ai sai, creand special pentru copiii de varsta scolara, cursuri de limbi straine: engleza si germana!

Stim cu totii ca invatarea unei limbi straine incepe de la varste cat mai fragede. Tot mai multi parinti devin constienti de cat de importanta este invatarea unei limbi straine pentru educatia si viitorul copiilor lor. Eurocor vine in intampinarea acestora prin organizarea de cursuri special gandite pentru copii si care isi propun sa ii pregateasca pe cei mici pentru a se integra cu succes intr-o societate dinamica si plina de provocari.

De aceea, cursurile organizate de Eurocor utilizeaza metode de predare interactive, astfel incat copiii sa invete usor, de placere, prin jocuri si activitati antrenante. Profesorii specializati in predarea limbilor straine si atmosfera prietenoasa ii vor ajuta pe copii sa asimilieze cu usurinta cuvinte noi si sa participe activ in situatii concrete de comunicare, special create pentru a facilita invatarea.

Grupele de lucru sunt formate dintr-un numar mic de participanti, iar progresele copiilor sunt permanent monitorizate si comunicate parintilor, in mod individual.

Investeste acum in educatia copilului tau si alege sa ii oferi sansa unui viitor mai bun!

Alege cursurile noastre de engleza si germana pentru copii!

Opinii utilizatori

Contact Eurocor Kids

Adresa

Soseaua Oltenitei, 35-37, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Statia de metrou Constantin Brancoveanu
Telefon 021.33.225.33
Site http://www.eurocor.ro/eurocor-kids/index.htm
Email certificari@eurocor.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.