• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Iasi
Cursuri de:
limbi straine

English for My Kid. Curs intensiv de limba engleza pentru copii, Iasi

CURSURI INTENSIVE DE LIMBA ENGLEZA PENTRU COPII

Se deschide Centrul de limba engleza pentru copii "English for My Kid"
din cadrul Companiei Intelinvest Consulting!

Este un curs intensiv, cu o echipa de traineri profesionisti care folosesc metode si tehnici de predare inovative: tehnici de invatare accelerata dupa...

CURSURI INTENSIVE DE LIMBA ENGLEZA PENTRU COPII

Se deschide Centrul de limba engleza pentru copii "English for My Kid"
din cadrul Companiei Intelinvest Consulting!

Este un curs intensiv, cu o echipa de traineri profesionisti care folosesc metode si tehnici de predare inovative: tehnici de invatare accelerata dupa principiul insusirii limbii materne; elemente de sugestopedagogie.

DE CE INTELINVEST CONSULTING? CE ESTE NOU?

Tehnici de invatare accelerata a unei limbi straine:
- Invatarea se va face dupa principiul insusirii limbii materne: ascultare – intelegere – actiune – vorbire
- Folosirea Tehnicii de TPR (Total Physical Response), care presupune invatarea prin actiune;
- Controlul mediului:

Temperatura optima de 22o C,

Muzica clasica de background - elemente de sugestopedagogie - care activeaza memoria pe termen lung, reamintind de ritmul batailor inimii, ce relaxeaza si deschid canalele interne de invatare. Are rolul de a genera o stare de concentrare si relaxare.

Aromaterapie pentru facilitarea invatarii: note de lavanda, menta, mar, rozmarin si lemn de cedru - dovedite ca si stimulatoare mentale pentru invatare si studiu.

8 SEDINTE LB. ENGLEZA – INVATARE ACCELERATA (/LUNA)
PRET: 200 RON (Pret: 25 RON/h)

Grupe de varsta:
4 - 7 ani
8 - 12 ani
13 - 15 ani
16 - 19 ani (pregatire pentru bacalaureat)

Locatie: Training Room, et. 1 Intelinvest Consulting, Sos. Pacurari 2B (cladirea de birouri din spatele benzinariei LukOil, intersectia Moara de Foc)

Telefon: 0332 882879
Mobil: 0756083974
Mail: office@intelinvest.ro

de doua ori pe saptamana

25 RON/ora

traineri specializati

Opinii utilizatori

Contact English for My Kid. Curs intensiv de limba engleza pentru copii, Iasi

Adresa

Soseaua Pacurari, 2B, Iasi, Iasi

Reper Intersectia Moara de Foc
Telefon 0756083974
Site www.intelinvest.ro
Email Iasi
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.