• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Timisoara

Educatie economica si antreprenoriat

Activitate Afara - Dezvoltare personala pentru copii Timisoara

Programul de eductie economica si antreprenoriat ofera copilului dumneavoastra cunostinte si aptitudini fundamentale, necesare pentru a dezvolta inca de mici, obiceiuri de gestionare eficienta a banilor.

Programul este unul practic, in care copiii realizeaza produse...

Activitate Afara - Dezvoltare personala pentru copii Timisoara

Programul de eductie economica si antreprenoriat ofera copilului dumneavoastra cunostinte si aptitudini fundamentale, necesare pentru a dezvolta inca de mici, obiceiuri de gestionare eficienta a banilor.

Programul este unul practic, in care copiii realizeaza produse pe care le dezvolta, le promoveaza si le vand catre clienti reali.

Copiii lucreaza cu bugete, invata ce inseamna cheltuieli, venituri si cum sa procedeze pentru a castiga si strange bani in viata de zi cu zi, pentru diferitele lucruri pe care si le doresc.

Afla mai multe detalii pe www.activitateafara.ro

Programul Sanatate fizica, emotionala si sociala - 150 RON / luna si include:

8 sesiuni de training (8×150 minute);
activitati sportive si recreativ – educative sub indrumarea instructorilor specializati;
materiale si consumabile pentru activitati;
supraveghere permanenta de catre adulti

Pentru desfasurarea programului sunt necesare minim 6 inscrieri / serie. Programul este dependent de conditiile meteo. Copiii folosesc bicicleta personala in timpul activitatilor.

Programul Dezvoltarea coeziunii si dinamicii de grup – 250 RON / participant si include:

8 sesiuni de training sub indrumarea instructorilor specializati ( 8 × 120 minute);
materiale si consumabile pentru activitati;
suport online pentru dificultati in punerea in aplicare a abilitatilor dezvoltate in curs;
supraveghere permanenta de catre adulti;
diplome de participare la curs;

Pentru desfasurarea programului sunt necesare minim 6 inscrieri / serie.

Programul Educatie economica si antreprenoriat - 250 RON / participant si include:

5 sesiuni de training sub indrumarea instructorilor specializati (5×120 minute);
materiale si consumabile pentru activitati;
suport online pentru dificultati in punerea in aplicare a abilitatilor dezvoltate in curs;
supraveghere permanenta de catre adulti;
diplome de participare la curs;

Pentru desfasurarea programului sunt necesare minim 8 inscrieri / serie.

Pretul nu include transportul la si de la locatia programului.

programul Sanatate fizica, emotionala si sociala - 150 RON / luna;
programul Dezvoltarea coeziunii si dinamicii de grup - 250 RON / participant;
programul Educatie economica si antreprenoriat - 250 RON / participant;

da

organizarea de excursii si tabere;

Opinii utilizatori

Contact Educatie economica si antreprenoriat

Adresa

Timis, Timisoara

Telefon 0743.064.451
Site www.activitateafara.ro
Email contact@activitateafara.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.