• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Brasov

Educatie Financiara pentru copii

Din 8 ianuarie 2014 reluam programul de educatie financiara pentru copii.

Prin acest proiect ne propunem sa ii invatam pe cei mici sa aprecieze valoarea banilor, sa cunoasca de unde provin acestia si cum se gestioneaza, precum si modalitatile prin care se pot castiga banii.

O atitudine corecta , formata din copilarie, fata de...

Din 8 ianuarie 2014 reluam programul de educatie financiara pentru copii.

Prin acest proiect ne propunem sa ii invatam pe cei mici sa aprecieze valoarea banilor, sa cunoasca de unde provin acestia si cum se gestioneaza, precum si modalitatile prin care se pot castiga banii.

O atitudine corecta , formata din copilarie, fata de practici precum economisirea banilor, cheltuirea banilor dar si diferentierea justa intre nevoi si dorinte conduc la formarea unui stil de viata responsabil si intelept, care il pot transforma pe copilul de azi in tanarul de succes de maine.

Cursul este structurat pe doua module cu un numar de 11 intalniri a cate doua ore, in cadrul carora prin joaca, povesti, discutii si activitati practice, copii vor invata:

- care este istoria banilor;
- despre valori si principii;
- despre rolul banilor in indeplinirea obiectivelor personale;
- despre cum se stabilesc obiectivele;
- despre bugete – ce sunt, la ce folosesc, cum se alcatuiesc;
- cum se cheltuie banii responsabil;
- cum sa identifice posibile oportunitati de afacere;
- cum sa identifice resursele necesare dezvoltarii unei afaceri;
- cum sa analizeze riscurile si sa ia decizii potrivite;
- cum sa negocieze;
- cum sa creeze si sa vanda un produs sau serviciu;
- ce inseamna independenta finanaciara.

Doua intalniri din fiecare modul sunt dedicate exclusiv activitatilor practice: copii vor crea anumite produse pe care le vor valorifica in cadrul unui mini-targ organizat la complexul « Magnolia Mall ». Dupa ce vor inapoia costurile materialelor din care au fost facute produsele, copiii vor ramane cu primul lor profit.

Ultima intalnire este dedicata parintilor, pentru ca acestia sa poata evalua progresele facute de copii in ceea ce priveste gradul de formare a unei culturi financiare .

In urma participarii la acest curs, copii vor dobandi urmatoarele abilitati:

- de apreciere a valorii banilor;
- de gestionare cu intelepciune a resurselor financiare de care dispun;
- de dezvoltare aptitudinilor antreprenoriale;
-de dezvoltare a creativitatii;
- de dezvoltare a spiritului de initiativa.

Cursurile vor avea loc la adresa: strada Latina nr. 15 la Ceai et Caetera (pentru detalii despre locatie vizitati http://ceaietc.ro/ )

Datele de desfasurare ale cursului sunt urmatoarele:

Modulul I: 8, 15, 22, 29, 31 ianuarie 2014
Modulul II: 12, 19, 26 februarie 2014
1, 5, 9 martie 2014
Orele de desfasurare: 17:30-19:30

Inscrierile se fac telefonic sau pe email pana la data de 6 ianuarie 2014.

Taxa de participare este de 250 lei/modul si se plateste in avans.

In taxa de participare la curs sunt incluse materialele, un ceai, turta dulce si fructe servite copiilor in pauze.

Promotii:

Pentru fiecare prieten recomandat si inscris la curs beneficiati de o reducere de 10%.

Fratiorii si surioarele se bucura de o super oferta , unul plateste pret intreg, al doilea doar jumatate.

Pentru plata in avans a celor doua module, beneficiati de o reducere de 20%, astfel veti plati numai 400 lei.

Reducerile nu se cumuleaza!

Facilitatori:

Laura Cobilici – invatatoare
Daniela Stamatidis – economist
Miruna Szilvasy- trainer

Pentru mai multe detalii si inscrieri, nu ezitati sa ne contactati la telefon 0732. 435.698, 0766.311.704 sau pe email piggybankacademy@gmail.com

Va asteptam!

17:30 - 19:30

toate materialele sunt incluse in pret;

250 lei modulul;

reducere 20% pentru plata integrala a cursului, respectiv 400 lei;

cursul este sustinit de personal calificat;

Opinii utilizatori

Contact Educatie Financiara pentru copii

Adresa

Latina, 8, Brasov, Brasov

Telefon 0732.435.698
Site http://training4youbv.wordpress.com/
Email lauracobilici@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.