• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
limbi straine

Echo Kids - cursuri de limbi straine pentru copii

Echo Kids - cursuri de limbi straine pentru copii

Echo Kids intampina nevoile de studiu ale tuturor copiilor prin programe adaptate fiecarui segment de varsta. Astfel, copiii cei mai mici, intre 4 si 6 ani, vor patrunde in lumea de basm a limbilor straine engleza, franceza, germana, spaniola si japoneza (si nu numai), in mod interactiv,...

Echo Kids - cursuri de limbi straine pentru copii

Echo Kids intampina nevoile de studiu ale tuturor copiilor prin programe adaptate fiecarui segment de varsta. Astfel, copiii cei mai mici, intre 4 si 6 ani, vor patrunde in lumea de basm a limbilor straine engleza, franceza, germana, spaniola si japoneza (si nu numai), in mod interactiv, prin cantece, jocuri, scenete, improvizatii.

De partea cealalta, scolarii cu varste de la 7 pana la 9 ani vor invata ABC-ul limbilor straine preferate: isi vor insusi notiuni de gramatica, de scriere corecta, de comunicare, prin proiecte si subiecte motivante.

Copiii buni cunoscatori ai unei limbi straine sau cei dornici sa invete o a doua limba isi vor putea construi mari sperante inspre a deveni tineri de succes in comunitati internationale. Iar adolescentii care tintesc spre perfectiune in cunoasterea unei limbi straine pot urma cursurile de pregatire in vederea sustinerii unor examene internationale.

trainerii Echo Kids, special pregatiti pentru a preda copiilor si pentru a-i incuraja sa descopere tainele limbilor straine;

Opinii utilizatori

Echo Kids
De Ilie Bondar pe 21 August 2016

Calitate si preturi excelente!

Contact Echo Kids - cursuri de limbi straine pentru copii

Adresa

Bulevardul Pache Protopopescu, 56, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 021.642.13.55
Site www.echokids.ro
Email kids@theecho.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.