• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Localitate:
Sectorul 1
Cursuri de:
dans
; arta

Dance With Me Studio - Cursuri de balet, dans, dansul mirilor

Dance With Me Studio ofera:

cursuri de balet grupe (copii si adulti);
cursuri particulare de dans;
dansul mirilor;
terapie prin dans;

Cursuri de Balet- grupe

Un curs de balet consta in familiarizarea elevilor cu pozitiile de baza si cu miscarile elementare ale acestui dans. O sedinta pentru incepatori...

Dance With Me Studio ofera:

cursuri de balet grupe (copii si adulti);
cursuri particulare de dans;
dansul mirilor;
terapie prin dans;

Cursuri de Balet- grupe

Un curs de balet consta in familiarizarea elevilor cu pozitiile de baza si cu miscarile elementare ale acestui dans. O sedinta pentru incepatori dureaza de obicei o ora si incepe cu exercitii de incalzire si intindere la bara.

Pe masura ce tehnica elevilor se imbunatateste, se trece la miscari mai ample, in centrul salii, precum piruete, sarituri si pasi ampli de dans. Terminologia acestor posturi si miscari este in limba franceza, baletul fiind dezvoltat ca arta la curtea regelui Louis al XIV-lea, in timpul secolului al XVII-lea.

Absolut toti dansatorii de balet, fie incepatori, fie profesionisti, incep ziua de antrenament cu aproximativ 30 de minute de exercitii de incalzire la bara. Bara pentru balet - o balustrada orizontala, fixata de peretele studioului de dans sau sustinuta de doua bare paralele, perpendiculare - ajuta dansatorul sa-si mentina echilibrul in timpul antrenamentului.

Exercitiile de balet incep si se termina cu executarea uneia dintre pozitiile elementare ale picioarelor: plié, tendu, dégagé, rond de jumbe, frappé, battement si arabesque.

Exercitiile la bara preced exercitiile din centrul salii, insa unele miscari ale picioarelor executate la bara pot fi practicate si fara sprijin, fiind incluse astfel in rutina lucrului in centru.

Cursuri particulare de dans

Programul lectii particulare de dans este special conceput pentru persoanele ce doresc sa invete sa danseze, fara a fi inhibate de alte persoane aflate in preajma lor.

Cursurile de dans particular iti ofera intimitatea de care ai nevoie, mai multa atentie din partea profesorului de dans, timp mai mult pentru a studia stilul de dans dorit.

Stiluri de dans:

Dansuri de societate (vals, tango, cha-cha);
Dansuri de caracter (unguresc, rusesc, indian, egiptean);
Dans contemporan, clasic sau neoclasic precum si alte stiluri pot fi invatate usor urmand acest program;
Coregrafii: Dansul mirilor;
Trupe de dans;
Miscare scenica pentru actori;
Meditatii balet.

luni - vineri: 15:00 - 22:00;

pentru cursurile de dans este nevoie de echipament lejer, incaltaminte, flexibili;

Dumitru Burtescu Goby - coregraf / instructor de fitness, instructor de dans, consilier psihoterapeut;

cursuri particulare de dans;
terapie prin dans;
fitness pentru gravide;
miscare scenica;
dansul mirilor.

Opinii utilizatori

Sunt foarte incantata de acest studio
De Moise Raluca pe 20 Noiembrie 2013

Imi duce fetita la aceasta scoala de balet de un an de zile si sunt foarte multumita de cum se comporta profesorul de balet cu copii, acestia il iubesc foarte tare pe domnul profesor de balet Dumitru Burtescu Goby sau cum il alinta copii" Domnul de dans"

Recomand cu caldura aceasta scola de balet!
Din punctul meu de vedere un loc perfect pentru copilul meu, cu un profesor bun si exigent.

Contact Dance With Me Studio - Cursuri de balet, dans, dansul mirilor

Adresa

Bulevardul General Gheorghe Magheru, 43, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Rond Piata Romana, Bloc Paladium
Telefon 0762.637.314
Site dancewithmestudio.ro
www.dancewithmestudio.wordpress.com
Email office@dancewithmestudio.ro
bdgobymart@hotmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.