• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
dans

Dance Time

Scoala de Dans Dance Time organizeaza cursuri de dans pentru copii cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani. Cursurile se desfasoara in Bucuresti, iar micutii sunt organizati in grupe de opt sau doisprezece copii in sali curate dotate cu aer conditionat, in conditii civilizate, fara praf, fara inghesuiala.

Pe site-ul nostru www.dancetime.ro,...

Scoala de Dans Dance Time organizeaza cursuri de dans pentru copii cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani. Cursurile se desfasoara in Bucuresti, iar micutii sunt organizati in grupe de opt sau doisprezece copii in sali curate dotate cu aer conditionat, in conditii civilizate, fara praf, fara inghesuiala.

Pe site-ul nostru www.dancetime.ro, poate fi urmarit si filmul de prezentare al scolii si al celor doua sali de dans unde desfasuram lectii de dans pentru copii dar si pentru parintii in asteptarea copiilor.

La cursurile organizate de noi nu se urmareste pregatirea copiilor pentru participarea la competitiile de dans sportiv, ideea noastra fiind dezvoltarea copilului cu ajutorul dansului intr-un mod armonios, echilibrat si folositor pentru mai tarziu in viata.

Copiii beneficiaza de toata atentia instructorului prin prisma numarului mic de copii in grupa si prin sistemul de lucru DAnce Time organizat in module si grade de dificultate.

Dance Time, va asteapta la cursurile de dans din Bucuresti.

programul este dupa-amiaza dupa orele 16:30, iar grupele in formare si programul acestora sunt accesibile in site, la sectiunea cursuri de dans grup / copii

incaltari de schimb gen adidas, espadrile,
tricou;
pantaloni sport

pentru un modul cu durata 9 saptamani / 18 sedinte tariful este 400 lei. Grupele sunt de maxim 12 copii.
Suma se achita in numerar inainte cu cateva zile de inceperea modulului, integral sau in doua rate egale.

da

sala de asteptare;
minibar;
AC;

cursuri de dans pentru parinti in paralel cu cei mici (sala nr. 2);
lectii particulare;
cursuri de dans pentru nunta ta;
dansatori petreceri;
Corporate Dancing (servicii speciale pentru companii)

Opinii utilizatori

Scoala de Dans Dance Time
De Floricicatie pe 14 Septembrie 2009

Cursurile lor sunt ok, mai ales ca nu am mai intalnit grupe asa mici, de 8 copii la nici o scoala de dans din Bucuresti.

Contact Dance Time

Adresa

Tunari, 55 , Bucuresti, Sectorul 2

Reper 300 m de Stadionul Dinamo si statia de metrou Stefan cel Mare
Telefon 0726.328.891
Site www.dancetime.ro
Email office@dancetime.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.