• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Cursuri de:
dans

Dance Studio - cursuri balet

Dance Studio - cursuri balet

De peste 10 ani, Dance Studio este un loc vesel, unde copiii cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani se familiarizeaza cu arta dansului, se bucura de muzica clasica si de profesori de exceptie. An de an, munca lor este celebrata in cadrul spectacolelor desfasurate pe scenele teatrelor care le gazduiesc...

Dance Studio - cursuri balet

De peste 10 ani, Dance Studio este un loc vesel, unde copiii cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani se familiarizeaza cu arta dansului, se bucura de muzica clasica si de profesori de exceptie. An de an, munca lor este celebrata in cadrul spectacolelor desfasurate pe scenele teatrelor care le gazduiesc prestatiile artistice si de parintii care ii privesc cu mandrie.

Orele de balet, la Dance Studio sunt nu doar o forma indragita de distractie, nu doar un prilej de a lega prietenii frumoase, dar si o modalitate ideala de a dezvolta armonios trupul, de a educa spre arta figurativa si de a familiariza copiii cu lumea miraculoasa a muzicii clasice.

Cand invata balet, copiii nu fac doar cunostinta cu disciplina si cu spiritul de echipa, dar isi perfectioneaza coordonarea miscarilor si isi imbunatatesc flexibilitatea. De asemenea, baletul sporeste forta corpului, dezvolta concomitent toti muschii si le confera copiilor o tinuta a corpului eleganta si dreapta.

balet clasic si balet contemporan;
dans modern;

pretul unui abonament lunar este de 180 RON, iar al unei sedinte de 40 RON;
pentru membri aceleiasi familii se acorda o reducere de 10% la al doilea abonament;

balet clasic: maestru coregraf: Crina Nicolae;
balet clasic: Larisa Matveeva;
balet modern: profesor coregraf: Simona Deaconescu;

Opinii utilizatori

Contact Dance Studio - cursuri balet

Adresa

Soveja, 107B, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 0724.209.068 / 0769.104.640
Site www.cursuribalet.ro
Email office@cursuribalet.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.