• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 3
Cursuri de:
limbi straine
; calculator; actorie; arta

Cursuriautorizate.ro

Cursuriautorizate.ro lanseaza o prima serie de programe pentru copii si adolescenti incepand cu luna octombrie 2009.

Cursuriautorizate.ro lanseaza o prima serie de programe pentru copii si adolescenti incepand cu luna octombrie 2009.

dezvoltarea gandirii;

cursul isi propune dezvoltarea atentiei, concentrarii, spiritului critic si a gandirii discriminatorii prin exercitii, jocuri si teste structurate pe niveluri de varsta;

micii matematicienii;

la aceste cursuri, copiii isi dezvolta abilitatile matematice rezolvand exercitii complexe, prezentate atractiv si adaptate nivelului de varsta;

modulul I - scolari clasele I - II (7 - 9 ani);
modulul II - scolari clasele III - IV (9 - 11 ani);
modulul III - elevi gimnaziu;


cursuri de arta teatrala pentru copii;

copiii studiaza tehnici de improvizatie, exprimare, imaginatie si prezentare in fata auditoriului prin elemente de scenaristica si regie;

micul antreprenor;

elevii vor afla prin intermediul acestui curs care este drumul cel mai scurt de la idee la o afacere de succes;

micul lider;

curs de abilitati manageriale destinat celor mici. Prin jocuri si activitati atractive se dezvolta capacitatilor de a conduce echipe si de a comunica;

limbi staine pentru copii

cursuri predate de profesori experimentati, dupa metode eficiente si atractive pentru limbile: germana, engleza si franceza;

sah;

este binecunoscuta influenta acestui joc pentru dezvoltarea intelectuala a copiilor;

micii informaticieni;

cursul dezvaluie latura serioasa si importanta a computerului in viata tuturor;

da

sali noi de curs

cursuri adulti;
cursuri la distanta;
cursuri engleza;
cursuri germana;
cursuri web design;
Mind Lab

Opinii utilizatori

Contact Cursuriautorizate.ro

Adresa

Lucretiu Patrascanu, 14, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Statia de metrou Ing. Costin Georgian, McDonald`s Morarilor.
Telefon 0213.400.430 / 0316.900.990
Site www.cursuriautorizate.ro
Email office@cursuriautorizate.ro
office@topquality.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.