• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 3
Cursuri de:
arta

Cursuri origami

Origami inseamna plierea hartiei. Aparut in Japonia acum cateva sute de ani, origami e o arta si o joaca, un mod de relaxare si de socializare, dar mai ales e un antrenament al mintii. Cu o foaie de hartie putem crea o lume intreaga.

Prin origami mintea este antrenata in multiple directii. Practicarea origami creste atentia la detalii,...

Origami inseamna plierea hartiei. Aparut in Japonia acum cateva sute de ani, origami e o arta si o joaca, un mod de relaxare si de socializare, dar mai ales e un antrenament al mintii. Cu o foaie de hartie putem crea o lume intreaga.

Prin origami mintea este antrenata in multiple directii. Practicarea origami creste atentia la detalii, ajuta la imbunatatirea orientarii in spatiu, a gandirii logice, a preciziei, a disciplinei si a comunicarii.

La cursurile origami pentru copii invatam si ne distram pe tot parcursul anului scolar. Cursul are o frecventa saptamanala, cu pauza doar in vacantele de Craciun si de Paste.

Nu exista o data limita pentru inscrieri, acestea facandu-se pe tot parcursul anului. Cursul este special conceput ca o serie de sedinte independente, astfel incat copiii pot participa la toate sedintele sau doar la unele.

Copiilor li se acorda atentie individuala si explicatii potrivite nivelului lor de experienta in origami. Din acest motiv grupele nu sunt formate in functie de clasa scolara, frati sau prieteni de varste diferite putand participa impreuna.

sambata, intre 16:30 - 18:00;

toate materialele necesare sunt incluse;

20 - 30 RON

da

Opinii utilizatori

Contact Cursuri origami

Adresa

Aleea Ilioara, 2, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 0756.744.264
Site www.cursuriorigami.ro
Email cursuri.origami@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.