• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Localitate:
Sectorul 4
Cursuri de:
dans
; muzica; limbi straine; calculator; actorie; bune maniere

Cursuri limba engleza pentru prescolari si scolari, After School, Party Zone

Magic After School, Club Engleza si Party Zone pentru copilul dumneavoastra. Totul sub acelasi acoperis si cu dorinta de a va veni in intampinare cu cele mai eficiente si inovative metode de predare sau cu cele mai amuzante idei de a petrece o zi speciala din viata copilului dumneavoastra intr-un spatiu de joaca fascinant.

Fie ca este...

Magic After School, Club Engleza si Party Zone pentru copilul dumneavoastra. Totul sub acelasi acoperis si cu dorinta de a va veni in intampinare cu cele mai eficiente si inovative metode de predare sau cu cele mai amuzante idei de a petrece o zi speciala din viata copilului dumneavoastra intr-un spatiu de joaca fascinant.

Fie ca este vorba de rezolvarea temelor, de insusirea noilor cunostinte, de invatarea si deprinderea unei limbi straine, sau pur si simplu de petrecerea unor momente memorabile in cadrul special amenajat pentru petreceri aniversare. Pentru toate acestea Magic After School si Clubul de Engleza reprezinta locul ideal.

Clubul de engleza este mediul in care copilul dumneavoastra va deprinde si va invata intr-o metoda cat mai creativa si cat mai proprice limba straina care este cel mai des vorbita de locuitorii globului, limba engleza.

Copii evolueaza in pas alert cu restul lumii si astfel devine indispensabila cunoasterea limbii engleze inca de la o varsta frageda. Fie ca este vorba de vizionarea unor desene animate sau de parcurgurea unor jocuri in limba engleza, interesul celui mic va creste odata cu varsta. Lucrul esential este imaginatia si stimularea creativitatii copilului dumneavoastra.

Cursurile pentru prescolari si scolari cuprind maximum 8 cursanti si vizeaza lucrul in grupuri mici, pentru eficientizarea abilitatilor de invatare ce vor fi dezvoltate de profesori cu experienta intenationala in domeniul predarii limbii engleze. Deasemenea cunostintele se pot valorifica prin sustinerea unei Examinari Internationale a Limbii Engleze Vorbite, examinare sustinuta in cadrul Clubului de Engleza, de catre un profesor nativ de limba engleza de la Trinity College London si concretizata prin obtinerea unei Certificari recunoscute international al limbii engleze vorbite.

13:00 - 19:00;

de la 150 RON / 8 sedinte / luna;

profesor limba engleza;
psiholog;

Opinii utilizatori

Felicitari clubului de limba engleza pentru copii
De Parinte pe 10 Septembrie 2011

Multumesc pentru faptul ca existati, va multumesc pentru creativitate si profesionalism. Copilul meu vorbeste mult mai bine limba engleza si este mai increzator.

Clubul de engleza pentru copii si Magic After School reprezinta locul unde copilul meu creste intr-o maniera corecta.

Contact Cursuri limba engleza pentru prescolari si scolari, After School, Party Zone

Adresa

Cimpenesti, 2, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Piata Progresul, statia Toporasi, limita dintre sectoarele 4, 5
Telefon 0729.017.466
Site www.clubengleza.ro
Email adelina.ghiuta@clubengleza.ro
alice.popescu@clubengleza.ro
office@clubengleza.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.