• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Ploiesti
Cursuri de:
limbi straine

Cursuri de engleza pentru copii

Organizam cursuri de engleza pentru copii cu varste cuprinse intre 5 - 10 ani. Parintii pot verifica evolutia copilului prin consultarea programei care se primeste odata cu inscrierea si prin sesiunile de evaluare care se organizeaza de trei ori pe an si care solicita obligatoriu prezenta parintilor.

Pentru mai multe detalii, va invitam...

Organizam cursuri de engleza pentru copii cu varste cuprinse intre 5 - 10 ani. Parintii pot verifica evolutia copilului prin consultarea programei care se primeste odata cu inscrierea si prin sesiunile de evaluare care se organizeaza de trei ori pe an si care solicita obligatoriu prezenta parintilor.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati pagina www.diplodocus.webgarden.ro, sau sa vizionati materialele video disponibile pe canalul http://www.youtube.com/user/miha24ribbon.

Locatie: strada Mos Ion Roata, intrarea se face prin strada Constantin Brezeanu, zona Caraiman.
Taxa este de 810 RON / an si se poate plati in rate lunare de 90 de RON.

Va asteptam cu mult drag !

grupa Butterfly - marti si joi, orele 16:30 - 18:00 (grupa mixta, nivel intermediar, 6-10 ani, se studiaza materia anului al II-lea);

grupa Lollipop - luni si miercuri, orele 15:00 - 16:30 (grupa mixta, nivel zero sau incepator, 6-10 ani, se studiaza materia anului I);

grupa Cherry-luni si miercuri, orele 18:00 - 19:30 (prescolari, nivel zero sau incepator, 5-7 ani, se studiaza materia anului I);

grupa Poney - luni si miercuri, orele 16:30 - 18:00 (prescolari, nivel zero sau incepator, 5-7 ani, se studiaza materia anului I);

90 RON / luna

profesoara calificata

Opinii utilizatori

Contact Cursuri de engleza pentru copii

Adresa

Mos Ion Roata, 8, Prahova, Ploiesti

Reper Intrarea se face prin strada Constantin Brezeanu, la intersectia cu Andrei Muresanu;
Zona Caraiman
Site www.diplodocus.webgarden.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.