• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Arad
Cursuri de:
limbi straine

Cursuri de engleza pentru copii Arad

Centrul de engleza Helen Doron Early English Arad va pune la dispozitie cursuri de limba engleza pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 luni si 14 ani.

Metoda de predare este una interactiva, bazata pe metoda materna de invatare a unei limbi straine. Se pune accent pe muzica, miscare si activitati diverse in limba engleza.

Centrul de engleza Helen Doron Early English Arad va pune la dispozitie cursuri de limba engleza pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 luni si 14 ani.

Metoda de predare este una interactiva, bazata pe metoda materna de invatare a unei limbi straine. Se pune accent pe muzica, miscare si activitati diverse in limba engleza.

luni - vineri intre orele 09:00 - 19:00;

135 RON / luna;

Profesori de limba engleza, autorizati in sistemul Helen Doron. Pregatire speciala.

locatie 115 mp in centrul orasului Arad;
parcare in fata cladirii;

cursuri de vacanta - Holiday courses;
ajutorul la temele in limba engleza - Homework classes;

Opinii utilizatori

Contact Cursuri de engleza pentru copii Arad

Adresa

Dragalina, 16, Arad, Arad

Reper Vis a vis de Parcul Copiilor
Telefon 0747.777.557
Site www.englezaarad.ro
Email arad1@helendoron.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.