• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Calarasi
Cursuri de:
echitatie

Cursuri de echitatie - Nana FarmVille

Cursuri de echitatie - pentru copii si adulti (in orice zi a saptamanii, inclusiv weekend).

Toti iubitorii de echitatie, copii sau adulti, se bucura de cursurile noastre intr-o atmosfera destinsa si prietenoasa.

Daca doriti sa savurati o cafea in foisorul din gradina inainte sau dupa ce ati calarit, daca va place sa petreceti...

Cursuri de echitatie - pentru copii si adulti (in orice zi a saptamanii, inclusiv weekend).

Toti iubitorii de echitatie, copii sau adulti, se bucura de cursurile noastre intr-o atmosfera destinsa si prietenoasa.

Daca doriti sa savurati o cafea in foisorul din gradina inainte sau dupa ce ati calarit, daca va place sa petreceti timp in natura, atunci ati ajuns in locul potrivit: Nana FarmVille.

Care este varsta minima / maxima?

Pentru copii, varsta minima este de 6 ani, pentru adulti, varsta maxima...nu exista.

Atentie: ne cerem scuze anticipat, avem limita de greutate, maximum 100 kg.

Ce echipament imi trebuie?

Pentru inceput noi va dam echipament minim, toca (casca de protectie) si jambieri. Dumneavoastra trebuie sa aveti pantaloni lungi (comozi) si incaltaminte comoda fara tocuri inalte.

Cat dureaza o lectie?

Lectia de calarie pentru incepatori sau avansati dureaza 60 de minute incepand cu ora programata.

Va multumim si va asteptam la calarie!

Pentru inceput noi va dam echipament minim, toca (casca de protectie) si jambieri. Dumneavoastra trebuie sa aveti pantaloni lungi (comozi) si incaltaminte comoda fara tocuri inalte.

lectie de 60 minute / 80 Lei;
lectie de 30 minute / 50 Lei;

abonamente:

4 sedinte de 1 ora / 280 Lei / luna;
8 sedinte de 1 ora / 480 Lei / luna;

excursii;
camping;
teambuilding;
hipoterapie;

Opinii utilizatori

Contact Cursuri de echitatie - Nana FarmVille

Adresa

Principala, 373, Calarasi, Calarasi

Telefon 0723.364.213 / 0722.970.940 / 0765.467.737 / 0762.225.884
Site www.nanafarmville.ro
Email nanafarmville@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.