• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
arta

Cursuri de desen si pictura pentru copii si adulti

Cursuri de desen si pictura pentru copii si adulti ofera un pachet complet de cursuri interdisciplinare desen, culoare, compozitie si istoria artei.

Daca doresti sa te exprimi artistic, apeleaza la ajutorul unui profesionist. Indiferent daca vrei ca arta ta si a copilului tau sa fie un hobby, o terapie cu si prin frumos, daca doriti sa...

Cursuri de desen si pictura pentru copii si adulti ofera un pachet complet de cursuri interdisciplinare desen, culoare, compozitie si istoria artei.

Daca doresti sa te exprimi artistic, apeleaza la ajutorul unui profesionist. Indiferent daca vrei ca arta ta si a copilului tau sa fie un hobby, o terapie cu si prin frumos, daca doriti sa aplicati la o facultate de profil si sa faceti din ea o profesie, cursurile de desen si pictura sunt prezentate interdisciplinar intr-un spatiu profesional destinat studiului artei.

De la culori, hartie, pastel, panza, radiera, sisteme de masurare, pana la un studio profesional bine pozitionat, toate astea va sunt oferite pe tot parcursul studiului, fie el de relaxare sau de aprofundare.

Pentru o mai buna informare vizitati:
www.cursuripictura.ro

Va asteptam!

luni - duminica 08:00 - 21:00

costul fiecarui curs include, pe langa meditatiile specializate aferente fiecarui nivel, materialele necesare efectuarii studiului;

fiecare curs implica maxim 4 cursanti din nevoia noastra de performanta in ceea ce priveste atentia oferita fiecarui cursant

profesori: artisti profesionisti, cadre didactice

studioul nostru este pozitionat in asa fel incat poti beneficia de lumina solara pe tot parcursul zilei;

avand un spatiu generos oferit studiului, studioul ofera cursantilor nostri posibilitatea de a creea liberi, de a se delecta cu arta, de a invata si de a-si modela o educatie plastica desavarsita

Opinii utilizatori

Contact Cursuri de desen si pictura pentru copii si adulti

Adresa

Austrului, 4, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Zona Foisorul de Foc, Pache Protopopescu
Telefon 0730.026.803 / 0744.766.777
Site www.cursuripictura.ro
Email contact@cursuripictura.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.