• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
arta

Cursuri de creativitate pentru copii cu Edu & Care

Imaginatie fara frontiere


Artisti celebrii de maine, sunt Copiii vostri de AZI! Edu&Care se mandreste de acum cu ei si ne simtim onorati ca ne trec pragul! Prin programul educativ "Imaginatie fara frontiere" vom intari temelia inteligentei spatiale innascute si vom cladi alaturi de voi parintii, drumul Copilului spre...

Imaginatie fara frontiere


Artisti celebrii de maine, sunt Copiii vostri de AZI! Edu&Care se mandreste de acum cu ei si ne simtim onorati ca ne trec pragul! Prin programul educativ "Imaginatie fara frontiere" vom intari temelia inteligentei spatiale innascute si vom cladi alaturi de voi parintii, drumul Copilului spre Succes. Cu siguranta un copil cu o inteligenta spatiala dezvoltata va putea sa realizeze orice tip de proiect sau strategie!

Cursurile sunt destinate in special copiilor inzestrati cu capacitatea de a gandi in imagini, de a percepe si transpune in practica cu precizie forme si structuri, dandu-le propria "CULOARE". Fie ca vorbim de exprimare prin desen si pictura, fie ca ne exersam talentul prin origami, sculptura, constructii, design tot Artisti tindem sa devenim! Fie ca ne ascutim capacitatea de orientare in spatii deschise sau ca anticipam miscarile adversarilor pe table de sah dandu-i sah mat, tot "inteligenti"ne numim!

Ne vom dezvolta spiritul practic si vom exersa deprinderi si mestesuguri de baza ce ne vor fi de folos toata viata: cusutul unui nasture, imbinarea unor materiale, reconditionarea unor obiecte. Iar inteligenta noastra spatiala atinge apogeul artei cand ne imaginam si desenam obiecte in spatii multidimensionale. Metodele folosite in invatare sunt interactive, un mix de invatare prin prezentari, discutii libere si experimente proprii. Stimulii de invatare sunt alternati astfel incat copiii sa nu se plictiseasca.

Ca si in celelalte programe Edu&Care, in cursurile programului "Imaginatie fara frontiere" vom folosi mijloacele si materialele didactice variate, rustice si moderne, totul pentru a pune copiii in contact cu cat mai multe forme, texturi, fire, culori ce le va stimula creativitatea.

sambata 10:30 - 12:00

dorinta de a creea un viitor mai bun pentru copiii nostrii;

cadre didactice cu dubla specializare invatator educator si aptitudini speciale;

moderne;

cursuri de dans, muzica, bune maniere;

Opinii utilizatori

Contact Cursuri de creativitate pentru copii cu Edu & Care

Adresa

Luigi Galvani, 13, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Parcul Circului, Kaufland barbu Vacarescu
Telefon 0721.571.086
Site www.edu-care.ro
Email inteligenti@edu-care.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.