• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
arta

Cursuri de Arta Ceramica si Ilustratie ACart

Cursurile de arta ACart sunt create pentru copii cu varste intre 5 si 14 ani si au ca scop dezvoltarea inteligentei emotionale, creativitatii si functiei vizual descriptive prin modelaj si ilustratie.

Modulele vocationale vin in completarea deficitara de practica artistica din sistemul de invatamant, deficit care scade sansele...

Cursurile de arta ACart sunt create pentru copii cu varste intre 5 si 14 ani si au ca scop dezvoltarea inteligentei emotionale, creativitatii si functiei vizual descriptive prin modelaj si ilustratie.

Modulele vocationale vin in completarea deficitara de practica artistica din sistemul de invatamant, deficit care scade sansele dezvoltarii echilibrate a oricarui mic artist aflat în procesul de crestere.

Cursurile de arta pentru copii, disponibile in perioada urmatoare:

Modul de Modelaj - din 21 noiembrie 2009, Bucuresti.
Modul de Ilustratie Povesti - din 22 noiembrie 2009, Bucuresti.

Va invitam si pe dumneavoastra dragi parinti sa participati alaturi de copilul dumneavoastra in cadrul orelor deschise de pe parcursul cursurilor organizate!

sambata si duminica intre orele 09:00 - 12:00

module de 5 sedinte a cate 3 ore: 350 RON

toate materialele necesare cursurilor sunt asigurate de ACart

Ateliere de arta

Opinii utilizatori

Contact Cursuri de Arta Ceramica si Ilustratie ACart

Adresa

Intrarea Colibitei, 8, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Scoala nr 26
Site www.cursuridearta.info
Email cursuridearta@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.